Lesnar æe sigurno sve više neprijatelja sebi stvoriti, ako ovako nastavi. Ovaj èin kao èin nije ništa loše, ali kada se uzme njegova reakcija nakon meèa sa Mirom, sigurno sada svi budno prate svaki njegov potez.
Silva jeste odlièan, ali bilo bi mi glupo da se prestane boriti za pojaseve, nego da nastupa samo u super meèevima, osim ako ne misli za završiti karijeru jako brzo, pa bi samo još par meèeva i odradio.
Cro Cop je bio sto je bio. Njegov udarac nogom je bilo nesto nevjerovatno ali je tip sad izlapio i ja nevjerujem da ce on ikad vise biti medju onima pri vrhu. Sljedeci UFC 104 bit ce zanimljivo Machida vs. Shogun. Machida je najpametniji borac sto sam dosad vidjeo. Podjeca me na Floyd Mayweather Jr i njegov stil borbe. Kad god probas da ga udaris tip nekako postavi remo kao barijeru tako da ga nemozes udarit ko covjek . Jel ko gledo ovu zadnju borbu sa MARQUEZ-om? super match. Floyd Mayweather Jr ima Manu Paqijao na meti kao sljedeceg borca. Ako neko nezna ko Paqijao, googlaj malo da vidis sta je munja
Registriran(a): 25-08-2009 Lokacija: Sarajevo Odgovori: 321 IP: Maskiran
Re: Vijesti iz borilaèkih sportova
Dobro, što se tièe Floyd-a i ovih zadnjih borbi, èinjenica je da ti ljudi njemu ne mogu fizièki parirati. Da, naðu se oni na nekoj težini (iako je Floyd preršio to na zadnjem meèu), ali visinom se ne mogu mjeriti. Mada istina, vjerovatno jedan od najboljih boksera svih vremena.
A Machida stvarno ima èudan stil i baš radi tog garda mu je jako teško priæi. Imam osjeæaj da æe sa "Shogun-om" to biti borba u koju æe prepažljivo obojica krenuti, tako da bi jedan dio mogao biti jako dosadan, ali definitivno kasnije oèekujem dobar meè.