primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
Re: EP u Ukrajini i Poljskoj-2012
i bi petarda,navijo sam za gutaviji rezultat,ono jedva pobjeda,nebil francki mislili da ce lako s nama...
al haj,bar su sebi digli samopouzadnje..jos samo da vedo zabije,pa djeko,pa miske i jena petarda u parizu
onako realno navijacki
Registriran(a): 30-07-2006 Lokacija: france Odgovori: 4073 IP: Maskiran
Re: EP u Ukrajini i Poljskoj-2012
Francuska reprezentacija je od zavrsetka proslog svjetskog prvenstva u fazi rekonstrukcije,trenutno imaju dosta povredjenih igraca i sposobni su na sve od toga da rasture nase do toga da ih nasi rasture "k'o bugar tuku" ( omaknu mi se) U svakom slucaju mislim da ce sutra biti dobar mec samo da nasi budu "nabrijani" jer po meni to je presudno u ovom mecu ,nema favorita nema autsajdera sve je moguce.Poznajem prilicno dobro francuze i mislim da treba zatvoriti Samira Nasrija,paziti se prekida jer imaju dobre skakace prije svega Adil Ramy i Gomis,ne ulaziti mnogo u duele (snazniji su i izdrzljiviji nego nasi) preskociti sredinu terena i traziti direktno nase napadace koji su mnogo bolji tehnicari nego sto francuska
odbrana moze pratiti.U njihovoj odbrani izbjegavati Abidala , sto vise suteva prema golu cim je to moguce i garant pobjedjujemo
bolje biti mlad lijep i bogat nego star ruzan i siromasan