|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Shiva Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 08-12-2006 Odgovori: 5859 IP: Maskiran
|
Re: da li jake zene plase muskarce?
citat: laly wrote:
ja mislim da jake zene ne plase muskarce.
Zene koje snagu mjesaju sa gruboscu ne plase muskarce, one ih jednostavno odbijaju od sebe, to je neko moje misljenje 
sta vi mislite 
Ovo gore je ujedno i moje misljenje.
Mislim da muskarci vole jake zene, (onako kako si nabrojala) na takvu zenu su muskarci ili vecina njih ponosni ,zena koja je u stanju da podigne svog muskarca kada to zatreba. Ali u prvoj liniji da je zena njeznja i zenstvena kojoj pored svih kvaliteta koje sama posjeduje ipak treba muskarac koji ce da je zastiti,
a ne da je svadjalacki raspolozena, koja ce mu svakog momenta dati do znanja, da je ona jaka i da lako moze i bez njega. Neke zene koje stoje cvrsto na nogama, financijski jace od partnera, cesto zaborave da trebaju da budu samo ZENE i zauzimaju mjesto muskarca u jednoj vezi, zele da dominiraju u partnerstvu, cesto gundjaju, prigovaraju i trude se da odgoje tog svog muskarca onako kako su ga zamislile.. Od "jaceg" pola zena pravi slabijeg. U takvoj ulozi, muskarac ne moze da izdrzi dugo i takvu vezu napusta. Ne napusta on jaku zenu, nego vezu, brak koji nije funkcionisao.
[Edited by Shiva on 14-10-2010 at 19:56 GMT]
|
|
14-10-2010 at 19:52 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
senzualna Nivo: Forumski doajen posjed dvostrukog mira
Registriran(a): 04-11-2006 Lokacija: Germany Odgovori: 10797 IP: Maskiran
|
Re: da li jake zene plase muskarce?
ja se slazem sa svim zenama i muskarcima koji su potvrdili da se muskarci ne plase jakih zena ,u principu nerealno je plasiti se kvalitete ,
hocu reci da nemam iskustva sa homobalkanicum ali smatram da je i kod ove vrste muskarca prisutan osjecaj na danasnjici da se ne plase jakih,pametnih,njeznih,inteligentnih zena ja cak mislim da se takve zene naprosto na danasnjici i prizeljkuju sa strane jakih karakternih muskaraca.(Zene tipa ,,kucke"su zene koje su opstale i koje ce duze vremena u partnerstvu opstati )
Kucka u ovom navedenom kontextu ne bi smjela da oslikava zensku negativnost ,
nego zenu koja umije sa muskarcima ali ujedno i shvata kako je najvaznija veza ona koju ona ima sama sa sobom,,,,
"I am Woman"
Penis bonus ,pax in domus!!!!
sto u prevodu znaci ,
Dobar penis,mir u kuci!!!
Samo je pitanje u kuci u cetiri zida buducih partnera tko je vlasnik tog penisa i tko posjeduje njegovu vodecu snagu 
Laly oprostit ces mi i ovaj put
ja znam da ne moze ni jedna tema opstati na danasnjici bez ljubavi i sexa,, .. 
,,muskarci se vise plase zenske osude,izdaje ili napustanja ...!!!
|
|
11-01-2011 at 15:58 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|