|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
pagny Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 30-07-2006 Lokacija: france Odgovori: 4073 IP: Maskiran
|
Re: Re: da li jake zene plase muskarce?
citat: MelMel wrote:
Senzo, potpisujem tvoj zadnji post.
Pagni, ako ti mislis da "jake" zene uzivaju vidjeti muskarca koji se pocese po jajima i pljune, pa samim tim prizorom dobiju strasnu zelju da je taj primjerak muskosti kvalitetno "zvekne", onda tvoja originalna izjava o "jakim" zenama i ima smisla. U protivnom, takva izjava mene licno moze samo nasmijati.
stvarno neznam kako si to uspjela zakljuciti iz mog posta primjer cesanja jaja i pljuvanja naveo sam kao jednu od debilnih navima "macho" muskaraca .Zene koje su se u svojoj agresivnosti,nevidjenom talentu za razglabanje,svadjanje,po svaku cijenu zastupanje svoga "misljenja" cak i kada je evidentno da nisu u pravu toliko priblizile tom "machizmu" da ga tako nazovem da im fali jos samo te dvije stvari da bi bile potpuno iste kao i gore navedeni ,ponavljam apsolutno nisu moj tip.Ako neko misli drugacije postujem ,a ako neko smatra da su moji postovi vezani za ovu temu smjesni ,e pa drago mi je da sam nekoga uspio nasmijeti ;hanka zdravo je smijati se ,smijeh je lijek bolje biti mlad lijep i bogat nego star ruzan i siromasan
|
|
11-01-2011 at 17:40 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|