|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
Re: Re: Egipat: Rušenje diktatora
citat: MelMel wrote:
Pratim ja desavanja, ali ne komentarisem ovdje - jer znam naci ce se pametniji od mene koji ce komentarisati kvalitetno. 
pa haj bar naglabaj sa mnom?jes ti od onih sto misli da je ovo hamericko cionisticka zavjera,il od onih sto misli da je ljudima konacno dokundisalo,doslo do nosa dalje ne mere?
ja navijam da gadafija objese za muda,zajedno sa sinovima,ustvari da objese za muda i decenije ugnjetavanja komlet vlade tog regiona
uvijek sam konto jadni arapi,gaze ih kako stignu,a dje smo onda mi,eto arapi se digose a kod nas bleæak,tisina,nista,jumpak jampak zjari eh eto,nije tolko politicko-analiticki
|
|
22-02-2011 at 12:19 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
Re: Egipat: Rušenje diktatora
Bog, Moamar i Libija".
LIBIJSKI voða danas se ponovno obratio svojim pristašama te je za nemire u državi optužio bivše zatvorenike Guantanamo Baya koji su prevezeni u Libiju, a ona ih je pustila na slobodu nakon što su obeæali da æe se promijeniti.
No, Gadafi je napomenuo da su oni "spavaèi" al-Qaide. Ponovio je kako ne može odstupiti, jer je vlast u državi 1977. godine dobio narod. Govor je prikazan na libijskoj državnoj televiziji, a Gadafi je govorio u velikoj dvorani u Tripoliju. Njegovi pristaše su uzvikivali slogane "Bog, Moamar i Libija".
"U Libiji nije bilo nasilja"
Voða je obeæao da æe se njegovi pristaše boriti "do posljednjeg muškarca i žene". Još uvijek tvrdi kako tijekom demonstracija u Libiji nije bilo nasilja. Gadafi je zatražio da UN i NATO istraže što se toèno dogodilo u Libiji te je dodao da Libiju žele kolonizirati i uzeti joj naftu. "Milom vas da pronaðete te mirne prosvjednike koji su ubijeni. U SAD-u, Francuskoj ili bilo gdje drugdje, ako ljudi napadnu vojna skladišta i pokušaju ukrasti oružje, bit æe ubijeni", kazao je Gadafi.
Upozorio je da æe tisuæe Libijaca umrijeti, ako SAD i NATO napadnu državu. Libijski voða je kazao da su naftna polja "sigurna" i "pod kontrolom".
---------------------------
znaci nema dalje
|
|
02-03-2011 at 15:13 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|