Info: Za sve nejasnoce tu su moderatori kojima se mozete obratiti za pomoc ......vezanu za forumske probleme, za sve ostalo morate naci nekoga drugog. :)
|
Cikago Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: Amaterske seksi slike
citat: mia wrote:
hej ovo je poruka za onog cija je zena amerikanka, ja sam u americi vec 6 godina i znam koliko su amerikanke glupe, praznoglave, lake, naivne, "jeftine" i podlozljive. Tako, da je i najljepsa na svijetu i obrazovana bar dva od ovih gore navedenih epiteta vaze. Zalosno
Apsolutno tacno. Samo ovdje se moze desiti da muski personal dobije patriotski email sa ovakvom slikom od nase koleginice. Par sedmica je bila glavna zvijezda u firmi a ostale glupace su patile sto se one nisu dosjetile.
Lice sam joj maskirala da me ne bi kojim cudom otkrila i tuzila.

|
13-11-2003 at 16:08 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
venerin brijeg Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Amaterske seksi slike
Poklanjam sliku svoje djevojke svima koji su bili u dilemi zasto se izvjesnio dio kod zena naziva Venerin brijeg.
|
15-11-2003 at 14:35 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
delfin Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: Amaterske seksi slike
Profesorice, lijepi ste delfin
|
17-11-2003 at 09:44 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 29
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Sex : Amaterske seksi slike (X-rated) |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|