Info: Svi posjetioci foruma su obavezni da poštuju forumska pravila.
citat:Azur wrote: Nije valjda Djecko da si ti najvredniji na ovom forumu, pa napravio za sve nas??
dobro jutro
citat:djecko wrote: znaš da su muški vrijedni i nedjeljom "ispiše se domaæa zadaæa" pa je onda i kafa slaða
citat:cica wrote: dobro jutro
jutro @Azure, @djeèko, ima l' kod vas snijega? cico, šta to kolutaš nešto [Edited by hurija on 26-01-2014 at 10:35 GMT]
citat:hurija wrote: jutro @Azure, @djeèko, ima l' kod vas snijega? cico, šta to kolutaš nešto [Edited by hurija on 26-01-2014 at 10:35 GMT]
citat:Azur wrote: Ti kao djecko imas domacu zadacu? Ja sam mislio da to imaju ozenjeni ljudi
Azure, nisam imala zadaæe jutros, maloprije sam ustala a nemam je s kim ni radit, druga polovina na poslu Hurija, kolutam, zalila šoljetinu kahve, al' nemogu rahat ni pola da popijem, ovaj mali tarzan se digo Djeèko, dobro j'
haj' ba cico, pusti dijete èitam za šahtove što se žališ,,zaboravila si èlanak o kraði metalnih ploèa koje oznaèavaju minska polja.. al' zato Nazif ima meðeda
Kontaktiraj nas | tuzlarije.net