Info: Svi posjetioci foruma su obavezni da poštuju forumska pravila.
citat:Ane wrote: citat:Inspektor wrote: citat:Ane wrote: citat:Sevdalija wrote: E neka si mu se nagovorio ! Ma za obadvojicu ! Nije ovo posteno nemrete obadvijica na jednog Ne, na jednog NE- al´ na jednu- nikaki problem nije!... Hocel vam moc stat [Edited by Ane on 06-11-2005 at 23:02 GMT]
citat:Inspektor wrote: citat:Ane wrote: citat:Sevdalija wrote: E neka si mu se nagovorio ! Ma za obadvojicu ! Nije ovo posteno nemrete obadvijica na jednog Ne, na jednog NE- al´ na jednu- nikaki problem nije!...
citat:Ane wrote: citat:Sevdalija wrote: E neka si mu se nagovorio ! Ma za obadvojicu ! Nije ovo posteno nemrete obadvijica na jednog
citat:Sevdalija wrote: E neka si mu se nagovorio ! Ma za obadvojicu !
citat:Inspektor wrote: citat:Ane wrote: citat:Inspektor wrote: citat:Ane wrote: citat:Sevdalija wrote: E neka si mu se nagovorio ! Ma za obadvojicu ! Nije ovo posteno nemrete obadvijica na jednog Ne, na jednog NE- al´ na jednu- nikaki problem nije!... Hocel vam moc stat [Edited by Ane on 06-11-2005 at 23:02 GMT] meni nikad ne staje...a ne znam hocel tebi moci stat, al´ nemoj mene to pitat jer ti to ne mogu objasnit, posto sam ´nepismen´ po tom pitanju...
"> [Edited by Zmaj on 08-11-2005 at 15:29 GMT]
citat:Zmaj wrote: "> [Edited by Zmaj on 08-11-2005 at 15:29 GMT]
Pavo i Maja
citat:Tanitha wrote: Pavo i Maja
citat:weasel wrote: citat:Tanitha wrote: Pavo i Maja imas ti kakvih ljubimaca? Muz se ne racuna
Da se vratimo na temu,Moj ljubimac. Jedan mali video mog kucnog ljubimca : Amadeus: http://rapidshare.de/files/7708892/amadeus_video.AVI.html Ako zelite da pogledate video kliknete na link,kada vam se otvori link idete na FREE, zatim se spustite na dno stranice i sacekate odbrojavanje od nekoliko sekundi.Nakon toga idete na Download da pogledate video.
Veceras setam gradom sa cukom,kad neka cura seta rakuna
Vidi maze uvjek je bio zenskaros samo nek ima slatka i viklera
Kontaktiraj nas | tuzlarije.net