|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
ANABELA Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 30-07-2007 Lokacija: na kraju svijeta Odgovori: 3827 IP: Maskiran
|
Re: Re: Karakter forumasa
citat: Tanitha wrote:
...ma znas, sta ...ja se ustvari pitam koji je to "pravi" karakter?
...ovaj iza monitora (koji je u vecini slucajeva "sprijecen" moralnim, drustvenim, introverznim/extroverznim licnim itd preprekama pa ne moze u otpunosti doci do izrazaja uzivo) ...ili onaj kojim se predstavlja(mo) u realnom zivotu ? Koji je gluma od ta dva?
...ko ce mu ga znat...
...evo ja sam npr. u sustini jedno divno i iskreno stvorenje sa pretjeranim osjecajem za "pravdu" (bez ikakvih sado-mazo predispozicija ) ali u ovom "svijetu vukova" ako pocnes blejit ko ovca (u smislu "divnog , mirnog, korisnog stvorenja" i bez uvrede ) a ne zarezish istom mjerom...gotov si, pojedose te vukovi...
...a mozda sve to cuci u nama, i vuk i ovca - i andjeo i vrag... i samo neki imaju taj talent da znaju koristiti kad treba biti jedno a kad drugo...
Ovo je pravo receno i to je tako 100% priznali mi to ili ne..
Vrlo cesto se iza neke naizgled grube i neprijatne osobe krije potpuno drugacija priroda, njezna, iskrena prijatna osoba...al kao sto rece Tanitha, ovo je vrijeme gdje najjaci samo opstaju, tako da mi to nije tako strasno...
Nije problem ako se iza grubosti krije njeznost, problem je ako je suprotno...
A tacno je da svi mi imamo masku za svaku priliku...mozda to i nije tako lose kao sto se cini...treba samo znati kad koju staviti
Ako ti je svejedno gdje si, onda se nisi izgubio...
|
|
15-09-2009 at 10:18 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Shiva Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 08-12-2006 Odgovori: 5859 IP: Maskiran
|
Re: Karakter forumasa
citat: Tanitha wrote:
...ma znas, sta ...ja se ustvari pitam koji je to "pravi" karakter?
...ovaj iza monitora (koji je u vecini slucajeva "sprijecen" moralnim, drustvenim, introverznim/extroverznim licnim itd preprekama pa ne moze u otpunosti doci do izrazaja uzivo) ...ili onaj kojim se predstavlja(mo) u realnom zivotu ? Koji je gluma od ta dva?
...ko ce mu ga znat...
...evo ja sam npr. u sustini jedno divno i iskreno stvorenje sa pretjeranim osjecajem za "pravdu" (bez ikakvih sado-mazo predispozicija ) ali u ovom "svijetu vukova" ako pocnes blejit ko ovca (u smislu "divnog , mirnog, korisnog stvorenja" i bez uvrede ) a ne zarezish istom mjerom...gotov si, pojedose te vukovi...
...a mozda sve to cuci u nama, i vuk i ovca - i andjeo i vrag... i samo neki imaju taj talent da znaju koristiti kad treba biti jedno a kad drugo...
Koji je pravi karakter forumasa ne mogu lako ocjeniti jer ja vidim samo slova na ekranu, dobro, vidjela sam i najnoviju fotografiju tvoju
Ova tema je postavljena da opisemo osobu tj. njen karakter na osnovu napisanog. Mnogo bi lakse bilo kad bih vidjela oci,
gestikulaciju pri razgovoru i ton glasa.
Ipak nije tesko prepoznati osobine pojedinih forumasa.
Tebe Tanitha ne znam licno, mozda smo svega 2-3 PP promjenile ali ipak zelim da kazem, da si sama sebe gore, vrlo tacno opisala.
Tanitha je osoba svjesna svojih vrijednosti.
Otvorena,direktna, iskrena, nije zlopamtilo i brzo oprasta. Zna nekada biti nepopustiva u svojim stavovima i uvijek je na strani pravde i pomaze slabijima (na forumu). Sigurna je u sebe i nju je nemoguce zbuniti. Tanitha naprosto zraci sa dobrim raspolozenjem i smislom za humor. Njeni postovi su prvi koje citam na forumu.
[Edited by Shiva on 15-09-2009 at 10:23 GMT]
|
|
15-09-2009 at 10:21 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Tanitha Nivo: Forumski doajen 1971
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
|
Re: Re: Karakter forumasa
citat: Shiva wrote:
Koji je pravi karakter forumasa ne mogu lako ocjeniti jer ja vidim samo slova na ekranu, dobro, vidjela sam i najnoviju fotografiju tvoju
Ova tema je postavljena da opisemo osobu tj. njen karakter na osnovu napisanog. Mnogo bi lakse bilo kad bih vidjela oci,
gestikulaciju pri razgovoru i ton glasa.
Ipak nije tesko prepoznati osobine pojedinih forumasa.
Tebe Tanitha ne znam licno, mozda smo svega 2-3 PP promjenile ali ipak zelim da kazem, da si sama sebe gore, vrlo tacno opisala.
Tanitha je osoba svjesna svojih vrijednosti.
Otvorena,direktna, iskrena, nije zlopamtilo i brzo oprasta. Zna nekada biti nepopustiva u svojim stavovima i uvijek je na strani pravde i pomaze slabijima (na forumu). Sigurna je u sebe i nju je nemoguce zbuniti. Tanitha naprosto zraci sa dobrim raspolozenjem i smislom za humor. Njeni postovi su prvi koje citam na forumu.
[Edited by Shiva on 15-09-2009 at 10:23 GMT]
Vidi, vratija se Shiva , tek te sad nadjoh !
Nek si ti meni dosla, osjecala sam se bez tebe (I JOS NEKIH STO IMAJU PRECA POSLA! )ko napusteno pashche na po autoputa
...slijedi...odoh sad malo prilec...
|
|
16-09-2009 at 04:38 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Karakter forumasa
ma... nesto sve mislim... dupli nickovi, vodje iz sjene, ljubav na zalasku, s druge strane u procvatu... vamo nezadovoljstvo i frustracija, tamo dosada i razbibriga, cvijece, sunce, obale, egzoticne zemlje, lijepa putovanja, ljubomora i zavist s jedne, divljenje i "zavist" s druge... o boze... kakvi li su to sve karakteri... svega ima u basci bozjoj... najvise volim ovakve kombinacije, pa bile u obliku duplog nicka jedne osobe ili jedne glave s dva jezika...
|
|
17-09-2009 at 10:53 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 5
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Karakter forumasa |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|