Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Dajdza Nivo: Forumski doajen Nista posebno ali opet kako za Registriran(a): 05-07-2011 Lokacija: USA Odgovori: 1588 IP: Maskiran
|
Re: Jeste li se udale za ljubav svog zivota???
Da MelMel, tako je bilo prije, tako je sad, a tako ce biti i u vremenu koje dolazi. Mijenja se samo broj nesuspejsnih veza, za koje smo mislili da su one prave, to jest da ce to biti ljubav zivota, a na kraju od tog nista.
Dakle, vise seksanja, sa raznim momcima, dok se konacno jedan ne odluci na zenidbu. I to je onda ono pravo. Konacno sam se udala za "ljubav svog zivota", naravno samo verbalna tvrdnja, istina je malo drukcija, jer ako neka djevojka promijeni 10 momaka i sa svakim od njih se seksa, od "ljubavi zivota nema nista". Ljubav istrosena na bezbrojna seksanja, ostale samo rijeci.
Danas je tako, a sutra jos gore, nedaj Boze nikome.Iz tog razloga danas se uda, nakon 2-4 meseca razvod.
Ljubav mog zivota 
|
28-09-2012 at 00:54 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
arnie_returns Nivo: Forumski vuk when the time comes
Registriran(a): 23-08-2012 Lokacija: treca munara lijevo Odgovori: 747 IP: Maskiran
|
Re: Re: Jeste li se udale za ljubav svog zivota???
citat: Dajdza wrote:
Da MelMel, tako je bilo prije, tako je sad, a tako ce biti i u vremenu koje dolazi. Mijenja se samo broj nesuspejsnih veza, za koje smo mislili da su one prave, to jest da ce to biti ljubav zivota, a na kraju od tog nista.
Dakle, vise seksanja, sa raznim momcima, dok se konacno jedan ne odluci na zenidbu. I to je onda ono pravo. Konacno sam se udala za "ljubav svog zivota", naravno samo verbalna tvrdnja, istina je malo drukcija, jer ako neka djevojka promijeni 10 momaka i sa svakim od njih se seksa, od "ljubavi zivota nema nista". Ljubav istrosena na bezbrojna seksanja, ostale samo rijeci.
Danas je tako, a sutra jos gore, nedaj Boze nikome.Iz tog razloga danas se uda, nakon 2-4 meseca razvod.
Ljubav mog zivota 
pitanje u naslovu teme i onako stvara sirok spektar odgovora,
cista konfuzija situacije,
naucnici su objasnili hemijsku reakciju ali ne postoji nauka koja je decidno objasnila ljubav kao akciju,
ili je sve obrnuto...
a i ti nas Dajdza naso sad mezetit'
|
28-09-2012 at 08:24 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
ljubavnica Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 21-09-2012 Odgovori: 267 IP: Maskiran
|
Ljubav mog zivota 
joj jest meni ovo zatucano,sexisticno....cuj dok se jedan ne odluci na zenidbu...o cemu ti to,svega ti?sta,kao ona pristaje na sve,samo on treba da se odluci.dragi boze,zar ima ljudi koji tako razmisljaju?
ja mislim da je sve to relativno.i sta znaci ljubav zivota?na jednoj strani imas nekog u koga si bila zaljubljena do usiju,ali je propalo,a s druge strane imas muza koji je super,slazete se u mnogo stvari,imas djecu....
pametna zena razumije da je bas on ljubav zivota,a tuka ganja vjetrenjace,jer joj,jebi ga,ne klecaju koljena kad on udje u sobu.
svi smo mi sebi i najveci prijatelji i najveci neprijatelji....
jutro je,a ja jos kafu nisam popila,pa daj boze da me neko razumije
|
28-09-2012 at 08:44 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
soraya Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 01-03-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 30666 IP: Maskiran
|
Ljubav mog zivota 
ne kaki Dajdža svega ti....eto još se nije našao pametnjakoviæ da proraèuna koji je koeficijent habanja one ženske i muške stvarke,pa nismo sigurni ko je tu koga više "potrošio".....i nije valjda samo sex reper jedne veze ili braka...
|
28-09-2012 at 09:01 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Abulafija Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Jeste li se udale za ljubav svog zivota???
Cojk je skloniji zaljubljivanju dok je mladji, imas manje iskustva, ne vidis mane, idealnog/idealne valjda....
S godinama se naucis pameti, odrvenis.
Pa se opet zaljubis ko siparica, sto ce reci nema pravila.....
S tim da je to vjerovatno cesce dok smo bili mladi, na pocetku dvadesetih, ili jos prije, tad su valjda velike ljubavi.
A posto je insan tad mlad, obicno ne zavrsi pred maticarem, sa tom svojom velikom, najvecom, jedinom.....
Sretni su oni koji zavrse, valjda, ne znam, nisam bio u toj situaciji.
A malo je falilo 
Ponekad se pitam bil zazalio da sam tad...
Toliko toga je bilo poslije nje, i ljubavi i strasti, i razocarenja.
Svega toga ne bi bilo, mozda da sam tad.
j***m li ga, ne more insan biti pametan nikako.....
|
28-09-2012 at 09:09 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|