Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorkama (samo nemojte pitati kako se prave djeca)
|
Dalila Nivo: Forumski doajen zahebana kad popije!
Registriran(a): 11-06-2003 Odgovori: 3926 IP: Maskiran
|
Re: djecije provale
E pa stvarno, Irma bi trebala svoj reality show da ima!! Knjigu treba o njoj napistai!!
Mala od sestre, 5 joj godina, jednom u setnji navali hoce Hello Kitty sat or 60 maraka. Setra se krene ubjedivati s njom da ne zna ni gledati na sat i nema govora a ona jos u veci plac.
Ja se tu umijesam i kazem, Lilo bona, znas da u Kamobodzi djeca tvojih godina nose kamen na gradilistu da bi kupili hljeb porodici, ma kakav sat. A ona jadna onako samilosna, prestane odmah da place i kaze, mama, necu sat, nego od sad kad krenemo u setnju da ponese malo hljeba za kambodzansku djecu u cekeru!!
I tako sestra nosala krisku hljeba 3 dana morala hudnjica, Dalila provjeri prije svake setnje. Kad 3 dan, opet ista prica, ovaj put lutka. Ja opet krenem s istim pricom, kontam ferceralo zadnji put, rekoh, "Ja samo imam dovoljno para da kupim hljeb kamobodzanskoj djeci ili tebi lutku, sta cemo?" A ona onako sva ozbiljna kroz plac kaze "Ma tri dana ih trazim tetka i nosam hljeb a njih nema!! De ti meni kupi lutku pa ih pitaj nek samo danas budu gladani, ponijecu ja hljeb opet sutra"!!
|
14-05-2010 at 06:36 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
andjela Nivo: Forumski doajen Ljubav se zove imenom mojim!!
Registriran(a): 27-01-2004 Lokacija: Tuzla Odgovori: 13230 IP: Maskiran
|
Re: Re: djecije provale
citat: Dalila wrote:
E pa stvarno, Irma bi trebala svoj reality show da ima!! Knjigu treba o njoj napistai!!
Mala od sestre, 5 joj godina, jednom u setnji navali hoce Hello Kitty sat or 60 maraka. Setra se krene ubjedivati s njom da ne zna ni gledati na sat i nema govora a ona jos u veci plac.
Ja se tu umijesam i kazem, Lilo bona, znas da u Kamobodzi djeca tvojih godina nose kamen na gradilistu da bi kupili hljeb porodici, ma kakav sat. A ona jadna onako samilosna, prestane odmah da place i kaze, mama, necu sat, nego od sad kad krenemo u setnju da ponese malo hljeba za kambodzansku djecu u cekeru!!
I tako sestra nosala krisku hljeba 3 dana morala hudnjica, Dalila provjeri prije svake setnje. Kad 3 dan, opet ista prica, ovaj put lutka. Ja opet krenem s istim pricom, kontam ferceralo zadnji put, rekoh, "Ja samo imam dovoljno para da kupim hljeb kamobodzanskoj djeci ili tebi lutku, sta cemo?" A ona onako sva ozbiljna kroz plac kaze "Ma tri dana ih trazim tetka i nosam hljeb a njih nema!! De ti meni kupi lutku pa ih pitaj nek samo danas budu gladani, ponijecu ja hljeb opet sutra"!!
jadno dijete , moš` mislit u njenoj glavi zbrke tražeæi gladnu djecu Ne može se danas dijete prevarit tako lako
Došla mi kolegica i krenula ispitivat Irmu :"pa kako ti je vamo , šta si tamo " kako to veæ ide.. kad u jednom momentu dijete puèe "Nemojte me više vaspitivat" šta je ona time mislila ispitivat il vaspitavat , ko zna
|
14-05-2010 at 12:21 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adme, Almirko, Arnedano, duskica.dusa@gmail.com, Glauk, istinski tuzlak, mistress_82, misur, mure, sani, sportska, vanishroach, vijoglav
|
FORUM : Roditelji i djeca : djecije provale |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|