Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorkama (samo nemojte pitati kako se prave djeca)
|
cica Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 12-02-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 18418 IP: Maskiran
|
Re: djecije provale
Mene je dijete u nekim momentima poèelo isfuravati 
jedan dan je gledao crtani, ja došla, sjedem kraj njega da ga poljubim, a on meni kaže "idi mama pij kavuu" 
drugi dan, leži hairlija, a mali donosi autiæe kraj njega da se igraju, ja dolazim i sjedam kraj njih, a mali mene za ruku i govori " idi mama kuvaj uæak "
sinoæ uzeo lutkice što mi je žena donijela za tortu i igra se, ja mu govorim vrati mi do nije tvoje, sekino je, pokvarit æeš, a on u plaè, " daj mama cujicu "
|
06-11-2013 at 10:05 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Azur Nivo: Forumski doajen xxxxxyyyyy
Registriran(a): 24-07-2005 Odgovori: 5025 IP: Maskiran
|
Re: Re: djecije provale
citat: cica wrote:
Mene je dijete u nekim momentima poèelo isfuravati 
jedan dan je gledao crtani, ja došla, sjedem kraj njega da ga poljubim, a on meni kaže "idi mama pij kavuu" 
drugi dan, leži hairlija, a mali donosi autiæe kraj njega da se igraju, ja dolazim i sjedam kraj njih, a mali mene za ruku i govori " idi mama kuvaj uæak "
sinoæ uzeo lutkice što mi je žena donijela za tortu i igra se, ja mu govorim vrati mi do nije tvoje, sekino je, pokvarit æeš, a on u plaè, " daj mama cujicu "
Dobro ti je dijete i reklo...sad' je red za jednu curicu!!
|
06-11-2013 at 10:17 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|