Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
arnie Nivo: Forumski doajen I'm coming in peace now
Registriran(a): 12-02-2011 Lokacija: Zulu time zone Odgovori: 4391 IP: Maskiran
|
Re: Re: Pushaci svih zemalja-ujedinite se!
citat: ZEHRUDIN wrote:
Poranio ja tako jednom, stvarno, pristavio sebi kahvu, raspilavio se ko hadzija, u jednoj ruci fildzan vrele a ispred mene u pepeljari, dimi se Marlboro i gledam prvu utrku Formule i tako negdje oko pola utrke, malo, malo pa ispred mene proleti makar jedno auto sa onom reklamom Marlboro a neki sljizgo od komentatora raspleo pricu kolko te firme ulazu u te reklame, pa kolko koji vozac od tog i tog sponzora love makne i meni nesto dodje pa jesam li ja toliko ovisan o tom smradu i jos za take pare ugasim onu sto sam bio upolovio, zguzvam ono sto je jos bilo u kutiji pa u kantu reko, stari, ako budes pri ovoj pameti neces vise nikad  i nisam stvarno vise evo vec vise od 10.godina   
ti si znaci presto kad si vidio koliko tvoje love ljudi uzimaju...
maestralno.. nema sta...
|
17-06-2012 at 15:42 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Azur Nivo: Forumski doajen xxxxxyyyyy
Registriran(a): 24-07-2005 Odgovori: 5025 IP: Maskiran
|
Re: Re: Pushaci svih zemalja-ujedinite se!
citat: ZEHRUDIN wrote:
Poranio ja tako jednom, stvarno, pristavio sebi kahvu, raspilavio se ko hadzija, u jednoj ruci fildzan vrele a ispred mene u pepeljari, dimi se Marlboro i gledam prvu utrku Formule i tako negdje oko pola utrke, malo, malo pa ispred mene proleti makar jedno auto sa onom reklamom Marlboro a neki sljizgo od komentatora raspleo pricu kolko te firme ulazu u te reklame, pa kolko koji vozac od tog i tog sponzora love makne i meni nesto dodje pa jesam li ja toliko ovisan o tom smradu i jos za take pare ugasim onu sto sam bio upolovio, zguzvam ono sto je jos bilo u kutiji pa u kantu reko, stari, ako budes pri ovoj pameti neces vise nikad  i nisam stvarno vise evo vec vise od 10.godina   
Svaka cast!!
|
17-06-2012 at 18:26 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 9
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
|
FORUM : Zdravlje : Pushaci svih zemalja-ujedinite se! |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|