Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Tanitha Nivo: Forumski doajen 1971
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
|
Re: Re: Pushaci svih zemalja-ujedinite se!
citat: besmir wrote:
I u Holandiji su nam uveli od 1. jula zabranu pušenja. Mi baš bili sinoæ na veèeri, bilo lijepo vrijeme i svi su sjedili vani, bilo je krcato, jedva smo jeli, a unutra, u skoro praznoj kafani, dva para... mislim sam u sebi "Tražili ste gledajte, nepušaèi, eto, sad se sami družite." Jebote, valjaæe mi izlazit na kafu i na piæe u kofišop meðu pušaèe marihuane. Preseravanje...
Cula sam i ja to na vijestima...pa Holandija je shega ziva heeeej zabrana pusenja "normalnih" cigareta...ali trava moze ...pod jednim uslovom-da nije pomjesana sa duhanom. AHAHAHAHAHA
...ja mislim da oni znaju nesto sto mi jos ne znamo 
Nego ovdje je vec odavno na snazi zakon o zabrani pusenja po javnim institucijama, lokalima bilo koje vrste...jel vi to mislite na neku novu vrstu zabrane s obzirom da su u medjuvremenu ovdje, najcesce restorani,podjeljeni na pusacku i nepusacku zonu inace bi propali
...neko onomad predlozi i da se zabrani pusenje u vlastitoj kuci, elem zena/muz te moze prijavit muriji ako mu/joj smeta...al taj zakon nije prosao u Parlamentu.
|
17-07-2008 at 01:18 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
weasel Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: Pushaci svih zemalja-ujedinite se!
citat: Tanitha wrote:
a sta je sa pravima nepushaca?Djece? Oni moraju udisat dim htjeli nehtjeli?
prije su postojale odredjene prostorije ili mjesta za pusenje.Na poslu,u kafani...
Danas toga nema?Zasto?Cini mi se da je ono prijasnje sa posebnim prostorijama i mjestima za pusenje bilo malo vise demokratski.Restorani bili podjeljeni na pusacki i nepusacki dio...
|
03-09-2008 at 15:57 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 10
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
|
FORUM : Zdravlje : Pushaci svih zemalja-ujedinite se! |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|