Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Delegat Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 19-05-2008 Odgovori: 118 IP: Maskiran
|
Re: Pushaci svih zemalja-ujedinite se!
Ne smeta meni zabrana pusenja kao takva. Na Kubi su prije ihihi godina uveli zabranu pusenja po restoranima, sto je sasvim Ok jer narocito s tamosnjim cigarama... Ja licno ne volim zapalit´ u bilo kakvom zatvorenom prostoru. Ali mi, brate, smetaju fasisticke metode koje su Englezi, ukravsi fol od Amera, podigli na jedan veoma izopacen nivo. Kao, pusis, pa neces dobiti posao. A to sto su notorni alkosi, sto jos uvijek imaju one dvije cesme po kupatilima, jedna za toplu i druga za hladnu vodu, to sto su skloni nasilju, to nikom nista. Osim Hitlera koji nit´ je pio nit´ je pusio, a ktomu jos i vegeterijanac bio, uglavnom su ove masovne ubice nepusaci. Pa i dr. Dragan Dabic je, na kraju krajeva, vodio jedan zdrav zivot... Tako da mi je malo muka od ovog preseravanja protiv pusaca. Nepotreban jedan debilizam.
|
05-09-2008 at 16:08 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Tanitha Nivo: Forumski doajen 1971
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
|
Re: Re: Pushaci svih zemalja-ujedinite se!
citat: Delegat wrote:
Ne smeta meni zabrana pusenja kao takva. Na Kubi su prije ihihi godina uveli zabranu pusenja po restoranima, sto je sasvim Ok jer narocito s tamosnjim cigarama... Ja licno ne volim zapalit´ u bilo kakvom zatvorenom prostoru. Ali mi, brate, smetaju fasisticke metode koje su Englezi, ukravsi fol od Amera, podigli na jedan veoma izopacen nivo. Kao, pusis, pa neces dobiti posao. A to sto su notorni alkosi, sto jos uvijek imaju one dvije cesme po kupatilima, jedna za toplu i druga za hladnu vodu, to sto su skloni nasilju, to nikom nista. Osim Hitlera koji nit´ je pio nit´ je pusio, a ktomu jos i vegeterijanac bio, uglavnom su ove masovne ubice nepusaci. Pa i dr. Dragan Dabic je, na kraju krajeva, vodio jedan zdrav zivot... Tako da mi je malo muka od ovog preseravanja protiv pusaca. Nepotreban jedan debilizam.
Amerika je vodila pravu kampanju protiv pusenja, sad prelaze na masovno narodno skidanje kilaze ...a vala ima ih stvarno ...Boze sacuvaj , tamo (i ne samo ) jer je i to na spisku uslova za (lakse) zaposlenje.
Za te ljude tako nesto je bez daljnjeg i moralno i psihicki ponizavajuce ( uska vrata, avionska sjedista i wc-i... ali na kraju krajeva ulaze i u spisak "hendikepiranih bolesnika" sto to u stvari i jeste u neku ruku, na stranu sad bolesti , najcesce kardiovaskularne...
|
07-09-2008 at 02:49 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 23
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Amricacurica, Boa, Chuchi, decko_s_osmjehom, eb32223, J.S, jacavip, kike, lopov, lutalica, neda81, rozimado, SanjaM, sanko29, unxpected, zule
|
FORUM : Zdravlje : Pushaci svih zemalja-ujedinite se! |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|