KONFUCIJE Nivo: Forumas sa iskustvom Diplomirani Deflorant
Registriran(a): 27-06-2008 Lokacija: Dragodol Odgovori: 128 IP: Maskiran
|
Re: Medicinska skola..bilo koja generacija...
Malo kasnim na tematologiju, al nadoknadjujem.
Cini mi se da ste propustili, po meni jednog vrlo neobicnog profesora ali unikatnog.
Prof Obad- Latinski, uvijek imao dvije razlicite carape ili cipele, pricalo se da je ljubio hemijska jedinjenja sa krajnjom grupom-OH.
Inace si mogao dobiti do -3, pa odgovaraj 4. puta do pozitivne tj. 1., a tek poslije ide prolazna.Volio deklinacije i JOTOVANJA.
Inace covjek van svog vremena i poimanja.Pricao od 7-14 jezika, tako se pricalo, ja vjerujem 8.Meni valjao, zbog njega naucih Talijanski i ne mal se ozenih u Manfalkoneu.Kod njega jedva 3, a i kod Nebojse Malezanovica,Zore-Mikroba imao 5.
Cak i iz pismenog kod Nebojse, sto je saltao cirilica-latinica svaki mjesec-4 plus.
I to mi sve valjalo kasnije, mnogo kasnije.Toliko.Ozdrav Obadu i Danetu-kome mnogi sadasnji Dr. sa Gradine duguju puno. Kad neko spomene Evropu, odmah cujem tutnjavu topova.
|
04-07-2008 at 22:15 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 19
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Bozica, damcho, Donji Mosnik, ekolog, enko, fmjazz1973, JelenaStojkovicMiric, MojaLelaa, nile, Soul 0711, tdituning, vikalj
|
FORUM : Ko je ko? : Medicinska skola..bilo koja generacija... |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|