halosvabija Nivo: Forumski doajen nisam pri sebi
Registriran(a): 24-03-2006 Lokacija: svabija Odgovori: 7386 IP: Maskiran
|
Re: Re: Medicinska skola..bilo koja generacija...
citat: pupi wrote:
hahahahaa...ona je nama znala reci kad ujutro dodje na cas, jao deco sto smrdite...otvorite prozor... hahahaha
pa bila je udarena mokrom carapom... bila je zajebana kad su ocjene u pitanju ( u prvom razredu dok je antropologiju predavala bila je uzasna na ocjenama) a u drugom mi je predavala biologiju pa je bila malo popustljivija kad su ocjene u pitanju...
a sjecas li se branke sto je predavala zdravstvo hahahaha
joj,sjecam je se,jasta,uvijek u crnom,za nekim je dugo zalila,sva mrsava i ispijena.mene je iz nekog razloga voljela,mislim zato sto sam joj jednom pridrzala vrata da prodje pa ona nadezdi rekla kako sam ja dobro dijete,a ova njoj odgovorila da sam ja medju NAJGORIMA u njenom razredu.naravno,tu je i tanitha spadala.ona je jednom zakazala roditeljski samo za roditelje od nas 4,i tako nas oblatila,da bog sacuva.a mi STVARNO nismo bile katastrofa
a sjecas li se ti ranke sto je sh predavala?
najdraza prof. svih vremena a sad nosim kako mi ga skroje,<br /><br />
po meni se nista nece zvati
|
09-05-2008 at 00:13 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Abulafija Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Medicinska skola..bilo koja generacija...
Nema veze sa temom al ima sa Brankom 
Na samom pocetku rata, kad je ona srna ili kako se vec zvao onaj kanal, pocela emitovanje.
Sjedimo mi u haustoru, igramo remija, napolju uzbuna, granatiranje, kad izleti Branka iz stana, vristi, place ko godina, i nesto vice, ubili su ih, ubili itd....
Mi gledamo, sta joj bi, pitamo koga su bona ubili, kontajuci granata nekog ubila u carsiji. Kad, cvaka gledala srnu, i vidjela neke cetnike poubijane, oko Vlasenice, Bratunca, ne sjecam se, bradate, pa haman ih znala, i zao joj bilo. Mi je gledamo, kontamo, ja budaletine sestro mila.... Sad je i odselila u taj svoj kraj tamo. U stan navrati samo povremeno.
|
09-05-2008 at 09:35 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
pupi Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 27-05-2007 Lokacija: cirih Odgovori: 47 IP: Maskiran
|
Re: Re: Medicinska skola..bilo koja generacija...
citat: halosvabija wrote:
joj,sjecam je se,jasta,uvijek u crnom,za nekim je dugo zalila,sva mrsava i ispijena.mene je iz nekog razloga voljela,mislim zato sto sam joj jednom pridrzala vrata da prodje pa ona nadezdi rekla kako sam ja dobro dijete,a ova njoj odgovorila da sam ja medju NAJGORIMA u njenom razredu.naravno,tu je i tanitha spadala.ona je jednom zakazala roditeljski samo za roditelje od nas 4,i tako nas oblatila,da bog sacuva.a mi STVARNO nismo bile katastrofa
a sjecas li se ti ranke sto je sh predavala?
najdraza prof. svih vremena
ranka mi je predavala sh u drugom razredu...bila je stvarno super zena... mislim da je njen sim umro jako mlad...
a branka je nosila crno zato sto je zalila svog oca... 100 godina ga zalila...najmrze joj je bilo kad vidi djevojke koje su se nacifrale, imaju dugacke nokte, nakindjurene a nisu naucile... hahahahaa
a kad neko nesto provali prilikom odgovaranja cesto je znala reci ,, joj zemljo albanijo,,... hahahaaa
|
09-05-2008 at 12:57 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 11
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: aba, Alija I., Andjela-tz, crveno-crni, DRAGANA BALJAK, Kicho, kovac86, lojalan, malabosanka, mea, mir, MuKi, Nesko CA, ovan, prodajem frizider, Rodjeni
|
FORUM : Ko je ko? : Medicinska skola..bilo koja generacija... |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|