halosvabija Nivo: Forumski doajen nisam pri sebi
Registriran(a): 24-03-2006 Lokacija: svabija Odgovori: 7386 IP: Maskiran
|
Re: Medicinska skola..bilo koja generacija...
citat: pupi wrote:
ranka mi je predavala sh u drugom razredu...bila je stvarno super zena... mislim da je njen sim umro jako mlad...
a branka je nosila crno zato sto je zalila svog oca... 100 godina ga zalila...najmrze joj je bilo kad vidi djevojke koje su se nacifrale, imaju dugacke nokte, nakindjurene a nisu naucile... hahahahaa
a kad neko nesto provali prilikom odgovaranja cesto je znala reci ,, joj zemljo albanijo,,... hahahaaa
hahahahahahaaha
jes bila pocvaka
a ranki jest sin mlad umro,i to kad smo mi jos isli u skolu,pa smo i na sahranu otisli....jest mi je bilo zao
a ni etelka ni zora nam nisu nista predavale,a jesu mojoj sestri
[Edited by halosvabija on 09-05-2008 at 13:05 GMT] a sad nosim kako mi ga skroje,<br /><br />
po meni se nista nece zvati
|
09-05-2008 at 13:04 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
pupi Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 27-05-2007 Lokacija: cirih Odgovori: 47 IP: Maskiran
|
Re: Re: Medicinska skola..bilo koja generacija...
citat: Abulafija wrote:
Nema veze sa temom al ima sa Brankom 
Na samom pocetku rata, kad je ona srna ili kako se vec zvao onaj kanal, pocela emitovanje.
Sjedimo mi u haustoru, igramo remija, napolju uzbuna, granatiranje, kad izleti Branka iz stana, vristi, place ko godina, i nesto vice, ubili su ih, ubili itd....
Mi gledamo, sta joj bi, pitamo koga su bona ubili, kontajuci granata nekog ubila u carsiji. Kad, cvaka gledala srnu, i vidjela neke cetnike poubijane, oko Vlasenice, Bratunca, ne sjecam se, bradate, pa haman ih znala, i zao joj bilo. Mi je gledamo, kontamo, ja budaletine sestro mila.... Sad je i odselila u taj svoj kraj tamo. U stan navrati samo povremeno.
hahahahaa... jadna branka...hahahaha...ona je bila rodom od bratunca... uvijek je vise voljela ucenike koji su iz tih krajeva... u prvom razredu nas pitala, ima li neko iz bratunca hahahaha
|
09-05-2008 at 13:04 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 10
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: alki, Darko-DO, dzo mrga, grog, Heavy, loo, mala 927, medi, milospes, miMMa_88, minjatz, mirzijan, mr Mustafa F.MUHAREMAGIC, munira, Novinarka, _lion_
|
FORUM : Ko je ko? : Medicinska skola..bilo koja generacija... |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|