Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Bosnjo Nivo: Forumski doajen Seljacina
Registriran(a): 26-03-2004 Lokacija: G. Dubrave Odgovori: 17480 IP: Maskiran
|
Re: Re: **Provale forumasha!!!**
citat: Tanitha wrote:
..hej ba...jednu stvar vam priznajem...a to je... VOZNJA AUTAAAAA!
ostalo je sve isto , sem toga sto vi ne podnosite poraz pa bi radije dali nego priznali gresku
ja priznajem...cojk..tj djeda Mraz mi kupio nova kola... nakon 4 dana oceshah zid i spadose one lateralne lajsne, zapischa karoserija,ode farba i malo se udubi...bem im mater,meni za inat ojacali cosak zgrade s celicnim lajsnama,i to bas tu gdje ja obicno skrecem...
nece se na tom zavrsit!!!
A meni je najbolje kad zensko tako negdje krene, pa recimo zakaci za ogradu...i sad, umjesto da stane, pa da krene u kontra smjeru, da se ne bi veca steta napravila, ona nastavi dje je naumila, nema veze sto je zakacila...to skripi, cijuce, ali ona prolazi...
kraljice, voli vas Bosnjo sve... Pravim musku djecu, 200 maraka komad. Ako bude zensko, vracam pare...
|
15-01-2008 at 00:29 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Bosnjo Nivo: Forumski doajen Seljacina
Registriran(a): 26-03-2004 Lokacija: G. Dubrave Odgovori: 17480 IP: Maskiran
|
Re: Re: **Provale forumasha!!!**
citat: Tanitha wrote:
vazi l´ ono ko priznaje pola mu se prasta? 
nije bogami do mene,onaj mamlaz mi uzeo kola s servo-sterzom...i ja tako okrecem,okrecem volan...navikla huda , kad ono odjednom skrene za 90°...zaustavima se ja...al sta cu sad?
vratim se istom putanjom i ono malo sto ostade ja ga dovrsi
...onda ti se ja naljutim svijet gleda...tako da ja fino zaprasim gumama (frajer!  ) i odem bez obzira sto pola auta ostavih tamo...onda napravim siroki krug smisljajuci plan "B" ,parkiram 10-tak m dalje i posaljem malu da pokupi lajsne...
..na kraju krajeva ,da nisam isla po nju u obdaniste ne bi se nista desilo...
Kao sto sam i pretpostavio, nekim svemirskim zakonom, jos nepoznatim ljudskoj rasi, tvoj hairlija je za sve to kriv... Pravim musku djecu, 200 maraka komad. Ako bude zensko, vracam pare...
|
15-01-2008 at 00:47 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|