Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima

FORUM : Kafiæ `Sunce´ : **Provale forumasha!!!**
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... Last Page >>
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
Tanitha
Nivo: Forumski doajen
1971

Registriran(a): 07-07-2004
Odgovori: 16483
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: **Provale forumasha!!!**
Bez chatanja molim

Ovaj Rodjeni mi je idol, osim sto nam je i maskota tamo na "Ko je ko"

citiram :

Rodjeni :

Jooooooj kad sam ja bio sa djechinjom materom ono kad se ona poradjala

Ono heOj mamo

Noge su njoj na onim podupiracima normalno rasirene tako da gledas direktno u centar...dogadjanja

One zhice na stomaku sto budu jasno ti zvuk prenose kako djechije srce radi i kad se pokrece ono jache lupeta i lupeta

Hajd reko,"centar dogadjanja"znam kakav je al reko kako che to bit kad djete krene napolje.

Sve ja stojim i gledam i chekam,ono kazhu ljudi da su se neki vishe naprezali od zhene al ja bogami nisam.

Eh krenu "ono" valjda na izlaz,bebche mislim i sad posto poche da se razvlachi tj shiri izlaz"centara dogadjanja" pita mene ona sestra kao vidim li ja djechinju glavicu.
Reko,ja ne vidim nishta,hajd rashiri se ona jedno 2-3cm tad sam vec skonto da to je glavica djechinja.

Joooj kad nisam onu sestru spuco shtosem u jednom trenutku.Uze ona one zhce sa stomaka i stavi dijetu na glavu ma ko da ih zabode
Jooj reko mayku ti yebem pa djechesh zabadat zhice(jes da su to tanke zhichke ono ko u mobilnom) al svejedno meni vuna ipak dijete je to ko da je stakleno zvono reko puknuche

Hajd prodje to ovaj moj mali a on je izgleda upo akcije opet zaspo pa ga chekaj opet da nadodje da skupi morebit snage pa da opet upre u mater kako bi izletio

Krenu on tam nekad oko ponocha a znam dobro da je seansa pochela oko 20h,reko hajd sace to.Ma kakvi,jos satipo sam ga ceko.
Izadje njemu glavica do pola tek dodje ona babica zafati ona glavu i samo govori drukaj dishi drukaj dishi a ona imam osjecaj tegli li tegli
I nju sam htjeo za rame jamit da joj objasnim da je to moje dijete i da ne smije tako postupat
U pola 2 izleti kitonja nako ona glava krvava,ona njemu naku slamchicu gura u nos i pushe,valjda da mu da odushka-iberlauf
E onda on i prokinu plakat.
Daju meni makaze da presijechem,pupchanu vrpcu reko nemoj te mene ja sam elektricar nisam ja mesar
Presjecem ja vrpcu haj reko tradicija je tradicija i ona sestra uze dijete,odnese ga negdje a mene ostavise i bi tu josh i naki doktor.
Joooooooj kad iz nje ispade ona kesa kako se to i kazhe ne znam,a ono isto ko da si u neku vrechu natrpo na krupno mljevene dzigerice,ma od tad kad god jedem dzigericu padne mi napamet to..
Uze doktor pa neshta biska po toj dzigerici,nako ko po grahu da biska i kad je valjda ustanovio da je sve u redu kazhe meni,da je dobro i da mogu sad ic tamo kod bebcheta-
Malog taman u drugoj vodi oprali a treca je bla finish i izgleda da mu je to ostalo od tad pa sad kad se god isprlja moram ga u 3 vode okupat
Pa onda vaga,bi cini mi se 4100g pa metar 51cm dug i rodjen u 1h 31min..

21-01-2008 at 03:22 | Ukljuèi u odgovor
Bina52
Brcanka

Registriran(a): 11-10-2007
Odgovori: 1038

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User Visit Homepage
icon Re: Re: **Provale forumasha!!!**
Bez chatanja molim

citat:
Tanitha wrote:
Ovaj Rodjeni mi je idol, osim sto nam je i maskota tamo na "Ko je ko"

citiram :

Rodjeni :

Jooooooj kad sam ja bio sa djechinjom materom ono kad se ona poradjala

Ono heOj mamo

Noge su njoj na onim podupiracima normalno rasirene tako da gledas direktno u centar...dogadjanja

One zhice na stomaku sto budu jasno ti zvuk prenose kako djechije srce radi i kad se pokrece ono jache lupeta i lupeta

Hajd reko,"centar dogadjanja"znam kakav je al reko kako che to bit kad djete krene napolje.

Sve ja stojim i gledam i chekam,ono kazhu ljudi da su se neki vishe naprezali od zhene al ja bogami nisam.

Eh krenu "ono" valjda na izlaz,bebche mislim i sad posto poche da se razvlachi tj shiri izlaz"centara dogadjanja" pita mene ona sestra kao vidim li ja djechinju glavicu.
Reko,ja ne vidim nishta,hajd rashiri se ona jedno 2-3cm tad sam vec skonto da to je glavica djechinja.

Joooj kad nisam onu sestru spuco shtosem u jednom trenutku.Uze ona one zhce sa stomaka i stavi dijetu na glavu ma ko da ih zabode
Jooj reko mayku ti yebem pa djechesh zabadat zhice(jes da su to tanke zhichke ono ko u mobilnom) al svejedno meni vuna ipak dijete je to ko da je stakleno zvono reko puknuche

Hajd prodje to ovaj moj mali a on je izgleda upo akcije opet zaspo pa ga chekaj opet da nadodje da skupi morebit snage pa da opet upre u mater kako bi izletio

Krenu on tam nekad oko ponocha a znam dobro da je seansa pochela oko 20h,reko hajd sace to.Ma kakvi,jos satipo sam ga ceko.
Izadje njemu glavica do pola tek dodje ona babica zafati ona glavu i samo govori drukaj dishi drukaj dishi a ona imam osjecaj tegli li tegli
I nju sam htjeo za rame jamit da joj objasnim da je to moje dijete i da ne smije tako postupat
U pola 2 izleti kitonja nako ona glava krvava,ona njemu naku slamchicu gura u nos i pushe,valjda da mu da odushka-iberlauf
E onda on i prokinu plakat.
Daju meni makaze da presijechem,pupchanu vrpcu reko nemoj te mene ja sam elektricar nisam ja mesar
Presjecem ja vrpcu haj reko tradicija je tradicija i ona sestra uze dijete,odnese ga negdje a mene ostavise i bi tu josh i naki doktor.
Joooooooj kad iz nje ispade ona kesa kako se to i kazhe ne znam,a ono isto ko da si u neku vrechu natrpo na krupno mljevene dzigerice,ma od tad kad god jedem dzigericu padne mi napamet to..
Uze doktor pa neshta biska po toj dzigerici,nako ko po grahu da biska i kad je valjda ustanovio da je sve u redu kazhe meni,da je dobro i da mogu sad ic tamo kod bebcheta-
Malog taman u drugoj vodi oprali a treca je bla finish i izgleda da mu je to ostalo od tad pa sad kad se god isprlja moram ga u 3 vode okupat
Pa onda vaga,bi cini mi se 4100g pa metar 51cm dug i rodjen u 1h 31min..

Nemam rijeci
21-01-2008 at 04:56 | Ukljuèi u odgovor
besmir
Nivo: Guest

Bez chatanja molim

Mene su suze oblile:

Baby1 wrote:
Meni je nekako drugachije isto kada mushko prdne od zenska, kod zenska mi je to 10 puta gore neshto, shto nemam pojma... neznam

:lol :lol :lol :lol

22-01-2008 at 12:56 | Ukljuèi u odgovor
Tiburon

Registriran(a): 22-08-2006
Odgovori: 2033

Bez chatanja molim

besmir

I, uglavnom, on se jedne prilike kad smo se našli zajedno na nekom vikendu u nekom društvu bez tog mog druga vrlo onako opustio i vrlo flertovao sa mnom i otvoreno me pitao da me mazne i to mi kaže "Come on, I know you want me from the way you look at me." A ja njemu kažem, a to nikad neæu zaboravit "Listen, John, if your penis was the last phallic looking thing on this planet, I´d rather finger-fuck myself"

Mislim stvarno... 

The only way to get rid of a temptation, is to yield to it..
23-01-2008 at 14:27 | Ukljuèi u odgovor
Tanitha
1971

Bez chatanja molim

nema sanse stvarno ostat ozbiljan kad zinu Besmir,Bosnjo,Rodjeni, Grofica, Denci i jos neki, al ovi vode definitivno ...

25-01-2008 at 01:11 | Ukljuèi u odgovor
Ogi
Strpljiv

Registriran(a): 08-12-2005
Odgovori: 6443

Bez chatanja molim

Yugi-podforum sex-tema ,,spirala,,

Ja sam u poèetku dok mi nisu pojasnili jeo kondome-srao kobasice sedam dana
dok mi ne rekoše da se to natakne

Burek bureæke,

žvaæem žmireæke
16-02-2008 at 13:33 | Ukljuèi u odgovor
Drugarica

Registriran(a): 10-11-2005
Odgovori: 19687

Bez chatanja molim

citat:
Tanitha wrote:
nemoj te mene ja sam elektricar nisam ja mesar
Uze doktor pa neshta biska po toj dzigerici,nako ko po grahu da biska

Malog taman u drugoj vodi oprali a treca je bla finish

ogadi i meni dzigericu skroz e jest cojk blentav i smijesan cuj ispade kesa iz nje
17-02-2008 at 14:36 | Ukljuèi u odgovor
Drugarica

Registriran(a): 10-11-2005
Odgovori: 19687

Bez chatanja molim

citat:
Tanitha wrote:

btw, jednom me ona lama hraknula,yebem joj mater dabogda crkla ...i crche.

pitam li se Boze, sta se sve nije desilo ovoj nasoj Tanithi ugursuze jedan volim te misha li ti tvog

22-02-2008 at 15:12 | Ukljuèi u odgovor
Tanitha
1971

Bez chatanja molim

citat:
Drugarica wrote:

ogadi i meni dzigericu skroz e jest cojk blentav i smijesan cuj ispade kesa iz nje

pa rekoh ja vama...a u meni se krije talent-scout
on kad isprica nesto tako to "fino" opise,da to nemozes tako lako zaboravit i yebo ga onaj Borat s avatara , uvjek se skjetim filma
22-02-2008 at 15:30 | Ukljuèi u odgovor
Tanitha
1971

Bez chatanja molim

citat:
Drugarica wrote:

pitam li se Boze, sta se sve nije desilo ovoj nasoj Tanithi ugursuze jedan volim te misha li ti tvog

pa i nije nista narocito, koga jos lama nije spucala hrakotinom?

...a inace mi se nadesavalo, nije da nije... , samo sto je vecina toga tragikomicno al ja to sve pokusavam gledat s pozitivne strane...

ja...i yebote pa kad sam bila mala...pa nisam mogla izac u setnju da bas mene ,kod toliko svijeta aman , svaki put heeej ne drmne lopta u glavu kad se ono djeca igraju na ulici...

volim i je tebe puno i dodala bih "jos uvjek" jer ovdje se nikad nezna
22-02-2008 at 15:38 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: H1N1, HI-MAN, HUSO, lunjo, Matosh, o yes, orion, powerfull_chick, skafiskafnjak
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : **Provale forumasha!!!** New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net