|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Salai Nivo: Forumski vuk Bolje biti star nego pijan :D
Registriran(a): 03-02-2012 Lokacija: Tuzla Odgovori: 505 IP: Maskiran
|
Re: Ozenjeni muskarci.........
citat: Denci wrote:
da li tada, za vas, on predstavlja ´zabranjeno voce´, izazov, prepreku, mozda za neke nesto uobicajeno, normalno...
Ja se drzim one ,,Nikada ne gradi svoju srecu na tudjoj nesreci"
Slazem se sa tobom,..A tesko bi BILO onoj koja bi mi se umijesala u brak 
A injemu anravno,ne daj Boze
|
|
14-02-2012 at 21:13 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
camargue Nivo: Forumas sa iskustvom za sad nista Registriran(a): 21-11-2011 Lokacija: tamo i vamo Odgovori: 236 IP: Maskiran
|
Re: Re: Ozenjeni muskarci.........
citat: MelMel wrote:
ma bas me ba briga. imamo mi jednu super prijateljicu, niska, sitna, ali prsa dva ogromna balona. i jos ubuce dekolte, inace super zenska, ima i muza i vrlo je osebiprisebi, sto bi se reklo.
Ja se cijepam od smijeha kad se mi s njima sretnemo na ulici, pa popricamo. Moj muz prica sa zenom a oci u dekolteu, noj sirotoj neprijatno, a meni fakat smijesno. Ali svaki put isti scenario. Ja mu kazem, zar ne vidis da je zeni neprijatno. Gledaj je u oci, a kad ona skrene pogled onda bulji u balone. Hallo ba, gdje ti je diskrecija.
I neces mi vjerovati, jos mu nisam odsjekla jaje u znak upozorenja.
jao jadna zena ,sta li misli o njemu ...kako li je gleda kad se sami sretnu na ulici hahaha...a tebi ne smeta
|
|
14-02-2012 at 22:50 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Salai Nivo: Forumski vuk Bolje biti star nego pijan :D
Registriran(a): 03-02-2012 Lokacija: Tuzla Odgovori: 505 IP: Maskiran
|
Re: Re: Ozenjeni muskarci.........
citat: MelMel wrote:
ma bas me ba briga. imamo mi jednu super prijateljicu, niska, sitna, ali prsa dva ogromna balona. i jos ubuce dekolte, inace super zenska, ima i muza i vrlo je osebiprisebi, sto bi se reklo.
Ja se cijepam od smijeha kad se mi s njima sretnemo na ulici, pa popricamo. Moj muz prica sa zenom a oci u dekolteu, noj sirotoj neprijatno, a meni fakat smijesno. Ali svaki put isti scenario. Ja mu kazem, zar ne vidis da je zeni neprijatno. Gledaj je u oci, a kad ona skrene pogled onda bulji u balone. Hallo ba, gdje ti je diskrecija.
I neces mi vjerovati, jos mu nisam odsjekla jaje u znak upozorenja.
Ja ti bona ovo i razumijem ,tvog muza,.
ZeMsko sam ali imam nekako problem sa zeMkama koje imaju bogat dekolte .
Ono,sebe nikad ne bih mogla tako zamisliti jer me u najmanju ruku uzasno stid na taj nacin privlaciti paznju ali eto BLEHNEM u dojke i ne MERM nikad VIROVAT zastooo ? 
A nije mi jasno,zasto bi nekome bilo neprijatno sto mu se gleda u grudi kad ih je vec stavio na VIDI VIDIII U MENEEE 
Mislim da bi svakoj zeni trebalo da je I VISE NEGO JASNO da ako se obuce izazovni,nece muskarce puno interesovati STA to ona ima za reci 
Koju posluku ima za porati? 
Vec nekako,PUSTITE me da gledam i uzivam 
|
|
15-02-2012 at 20:35 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|