|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Salai Nivo: Forumski vuk Bolje biti star nego pijan :D
Registriran(a): 03-02-2012 Lokacija: Tuzla Odgovori: 505 IP: Maskiran
|
Re: Ozenjeni muskarci.........
citat: blentava wrote:
Imaj to u vidu, sledeæi put a biæe ih, naša prièa nema kraja a i valja diskutovati sa suprotnih uglova gledanja. Èovek uvek nešto nauèi.
E da.,volim sto mozemo upravo da diskutujemo sa suprotnih uglova gledista .
Sto se tice tvoja dva brakica mrakica,smatram losim iskustvom nesto u sto se covjek upusta srcem i dusom vjerujuci da ce trajati do kraja zivota,a onda od toga ne bude nista.
Da je bilo pozitivno iskustvo,sigurno ne bi zavrsilo razvodom.
Zar ne?
S druge strane,ja imam primjer osoba koje su 37 godina u braku a koje se i dan danas vole neizmjerno .
Zbog toga ja vjerujem u brak i porodicu i mislim da nista ljepse od toga nije.
To su moji roditelji ,koji se mnogo vole i koji su mi divan primjer.
Tu je naravno i moj otac koji je bio ozenjen muskarac i zbog velike ljubavi prema svojoj zeni i nacina na koju je tu ljubav njoj oduvijek pokazivao,bio je zanimljiv i drugim zenama iz okoline.
No,sticajem okolnosti,moji su roditelji uvijek zajedno izlazili,zajedno su radili (rade zajedno i dana) ,zajedno se borili uteskom trenucima za nas opstanak,zajedno sve .
Zbog toga sam bila sretno dijete,i naravno moja seka i sada njena kcerka .
jedna lijepa bracna zajednica,zdravog muskarca i zene (mentalno zdravih) moze da ucini da i najgore nedace budu mala maca ,i da se zajedno bore da se iz njih izvuku kao pobjednici . I mogu uciniti da velika sreca bude jos veca.
[Edited by Salai on 22-02-2012 at 01:29 GMT]
|
|
22-02-2012 at 01:27 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|