Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorkama (samo nemojte pitati kako se prave djeca)
|
andjela Nivo: Forumski doajen Ljubav se zove imenom mojim!!
Registriran(a): 27-01-2004 Lokacija: Tuzla Odgovori: 13230 IP: Maskiran
|
Re: Je li kasno za sunecenje ?
citat: MelMel wrote:
'Moderan svijet'!!!
Kako da ne. Treba capnuti cunu, jer sto bi se iko mucio da se kupa svaki dan kad se fino moze sunetiti, pa na kupanje samo jednom sedmicno. Jednim udarcem dvije muhe. Em nema brige oko infekcije, em ustedis racun na vodi i sapunu.
'Moderan svijet' preporucuje svakom roditelju da izlozi svoje dijete traumi. Musko treba sunetiti, a zenskom treba odstraniti himen. 
Ne znam šta se napinješ bezveze , rekla sam samo ono što je danas i ono što lièno mislim ...a vidim tebi svako malo muka od tudjih komentara , pazi da ne dehidriraš od silne muke
I otvori malo bolje oèi , a zatvori usta .... stavila sam prefiks na komplikacije "medicinskog" karaktera , a ne higijenskog ...tako da tvoja zajedljiva replika u ovom sluèaju je bespotrebna...Drugi dio koji se odnosio na "hirurško odstranjivanje himena" sam pomenula , jer dolazi od naprednog zapada u kojem si ako se ne varam i ti ....a lièno mislim da æe proæi i decenije da to kod nas baš zaživi..
I probaj se opustiti , ta negativna energija utièe na ten
[Edited by andjela on 27-04-2010 at 09:51 GMT]
|
27-04-2010 at 09:42 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|