evo roko i mene ja sam onaj pas što je u subotu hodao na relaciji park - fontana na trgu slobode.... i ja sam taj pas što sam uplašio one koji me vole misleæi da su me izgubili .... a sve zbog jedne ženke lutalice
roko Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 09-12-2008 Lokacija: šiæki brod Odgovori: 226 IP: Maskiran
Re: Roko voli pse (sve o psima)
jest to je KUVAS,,a na ovoj maloj slici sam ja ovaj sareni sa nekim djeteom ...hahahhah Ovu sliku je napravila jedna gospoða koja je tad radila u njemaèkoj i u to doba slika u boji je bila baš rjetkost al eto stjelo se na slici se vidi preko ovog zida ograda i kuæa u daljini a sad je na tom mjestu magistralni put Tuzla -Doboj
roko Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 09-12-2008 Lokacija: šiæki brod Odgovori: 226 IP: Maskiran
Re: Roko voli pse (sve o psima)
Bogami nek im je sa srecom ,al jadan pas njemu treba puno puno veci prostor ..i lako je moguce da mu i pojaèava agresivnost ogranièeno kontrolisano kretanje .....ako nije zenka mislim da bi kastriranje na vrjeme pomoglo da se umanji agresivnost.....