roko Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 09-12-2008 Lokacija: šiæki brod Odgovori: 226 IP: Maskiran
|
Re: Roko voli pse (sve o psima)

ako je neko izgubio ovog cuku ovo je broj covjeka koji ga je nasao 063790933-061154756.al cjela prica glasila je ovako Pravi Englez je setao sa engleskim špingel španijelom ,i primjetio je zutog kokera kako sepa na nogu uhvatio je psa i stavio u auto ,zatim je pozvao mene i ja sam mu rekao da doðe da ga vidim pa ce mo onda nesto skontat.Cim sam ugledao psa pokusao sam da mu priðem i vidim kako reaguje na dodir pas je bio uplasen i miran pokusao sam nogu pomjerit i ona ga je zaboljela. Odlucili smo da odemo kod veterinara pošto nikad nisam bio u veterinarskoj Trivet , na ljubacama taènije moranèani odlucili smo da odemo tamo pa šta bude , prilikom dolaska u veterinarsku stanicu doèekao nas je doktor i ispricao sam kako je stranac nasao cuku i ostalo ,,doktor se samo nasmijao i pregledao psa noga je pukla ali prelom nije velik pa je odlucio da stavi psu gips ,,I tako nakon gipsa ocekivao sam naše standardno da se covjeku naplati pošteno po gotov sto ne govori nas i sto znam ja nas ...AL da ima ljudi i kod nas to sam vidio kad je doktor izasao i rekao da je sve u redu i da su od sebe dali injekcije i gips postavili ,,,OVOM PRILIKOM SE ZAHVALJUJEM DOKTORU NERMINU I VLASNIKU STANICE TRIVET GANIC MEKSUDU NA HUMANOM POMAGANJU IZGUBLJENOM CUKI ,,,
[Edited by roko on 20-04-2010 at 20:30 GMT]
[Edited by roko on 22-04-2010 at 13:57 GMT]
|
20-04-2010 at 20:28 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|