|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
bdirlija Nivo: Forumski doajen http://youtu.be/E4OqAa9pcGQ
Registriran(a): 26-02-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1638 IP: Maskiran
|
Re: A H1N1
citat: Remzi wrote:
A u kojim ili u kojoj to konkretno zemlji "æeraju" da se vakcinise?
Prika moj za ovo postoji Google oli nešto slièno. Naravno ako znaš neki od stranih jezika. Pa majka mu stara nisam ti ja profesor ili uèitelj. A i oni bi ti rekli da se malo sam potrudiš. I naravno zagriješ stolicu. Meni valja u nove radne pobjede.
ova nesretna djevojcica da je bila vakcinisana sada bi bila medju zivima.i upravo u zemljama koje su kupile vakcinu,prioritet u vakcinisanju imaju "rizicne grupe" u koju bi recimo spadala i ova nesretna djevojchica
A kol'ko to vakcina æoik treba da popije sezonski. Gripa A, pa navrne i B pa ova ona èitava abeceda i azbuka. Fala vama al' bez mene ko domina.
citat: October 8, 2009
First Daughters Not Vaccinated Against H1N1 President Obama's school age daughters have not been vaccinated against the H1N1 flu virus. White House Press Secretary Robert Gibbs says the vaccine is not available to them based on their risk. Mo'š mislit
citat: October 27, 2009
WASHINGTON -- Malia and Sasha Obama were given the H1N1 flu vaccine last week, the White House disclosed today as a case of H1N1 was confirmed at the private school campus 11-year-old Malia attends.
Al' u k.... Niko im više ne vjeruje, a i ko bi nakon sljedeæe reèenice:
citat: President Barack Obama and the first lady have not yet been vaccinated for H1N1, according to the spokeswoman, Katie McCormick Lelyveld. They will wait until the needs of priority groups identified by the Centers for Disease Control are met, she said.
http://www.chicagobreakingnews.com/2009/10/sasha-malia-obama-president-barack-h1n1-flu-sidwell-friends.html
Eto ja se malo potrudi, a ostalo je na vama za sad.
PUUUUNO ZDRAVLJA SVIMA AAAJJMOOO BOSNO BOSNO AJMO HERCEGOVINO....
Samo nemoj onu "...mene život razoèarao..."
ALEE ALEEEEE
[Edited by bdirlija on 17-11-2009 at 09:32 GMT]
|
|
17-11-2009 at 09:15 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Denci Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 28-08-2006 Lokacija: daleko Odgovori: 24424 IP: Maskiran
|
u skoli gdje radim 18 djece obolilo od svinjske gripe,treba vidjeti svojim ocima kakvi se vrate u skolu,iscrpljeni,laksi za 2-3kg,blijedi...ako se vas strah vakcinisati,ne pametujte,vakcinisite djecu.Grehota je da ti se razvlaci 7 dana,ne jede i gori od temperature,ako vec ne mora.Vakcina ko vakcina,svaki dan ih nekoliko kasni na nastavu jer su isli da je prime i sve normalno funkcionise,ko i kod obicne.Moj savjet,bolje sprijeciti nego lijeciti Keep your eyes on the stars and your feet on the ground.
|
|
17-11-2009 at 16:59 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
andjela Nivo: Forumski doajen Ljubav se zove imenom mojim!!
Registriran(a): 27-01-2004 Lokacija: Tuzla Odgovori: 13230 IP: Maskiran
|
citat: Denci wrote:
u skoli gdje radim 18 djece obolilo od svinjske gripe,treba vidjeti svojim ocima kakvi se vrate u skolu,iscrpljeni,laksi za 2-3kg,blijedi...ako se vas strah vakcinisati,ne pametujte,vakcinisite djecu.Grehota je da ti se razvlaci 7 dana,ne jede i gori od temperature,ako vec ne mora.Vakcina ko vakcina,svaki dan ih nekoliko kasni na nastavu jer su isli da je prime i sve normalno funkcionise,ko i kod obicne.Moj savjet,bolje sprijeciti nego lijeciti
gripa ko gripa svaka iscrpljuje i poslije svake insan , a naroèito dijete ne izgleda dobro
svako nek se èuva onako kako misli da je najbolje , ali generalno mislim da je panika vještaèka!!!
[Edited by andjela on 17-11-2009 at 18:56 GMT]
|
|
17-11-2009 at 18:55 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 8
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Alisa lira, bamby, bandolero, BASTA, BoBann, Caliph, drtwin, eduardTZ, elao, jasa, kemmo, Ker, lion, modran1458, obdaniste67, Selne, tuzlak77god
|
| FORUM : Zdravlje : A H1N1 |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|