|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
cica Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 12-02-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 18418 IP: Maskiran
|
Re: Izgradnja u Tuzli (KOMENTARI) - part II
ma bježi, insan ne može a da se ne nervira, kontaš hajd kupiš novogradnju, bit æe sve cakum pakum, da se ne bi ti handrio pa polovan stan renovirao ...
a, kad odeš da vidiš šta su uradili, šlag da te strefi
unutrašnja stolarija haus, izmeðu sastava na štokovima po 2mm razmak, ploèice u kuhinji lijepljene ukrivo, fuge se ne poklapaju, ploèice u kupatilu na po zida fali æoškiæ jedne ploèice, oko èesme stavljene one ukrasne rozetnice (jel se tako kaže) al džaba opet ružno, majmuni puno iskružili ploèicu, zid u sobi napuko i uzduž i poprijeko, a da ne prièam o postavljanju radijatora mal'tene na sredini zida
šteta što nisam nosila aparat da slikam
|
|
12-03-2012 at 11:47 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
Re: Re: Izgradnja u Tuzli (KOMENTARI) - part II
citat: cica wrote:
ma bježi, insan ne može a da se ne nervira, kontaš hajd kupiš novogradnju, bit æe sve cakum pakum, da se ne bi ti handrio pa polovan stan renovirao ...
a, kad odeš da vidiš šta su uradili, šlag da te strefi
unutrašnja stolarija haus, izmeðu sastava na štokovima po 2mm razmak, ploèice u kuhinji lijepljene ukrivo, fuge se ne poklapaju, ploèice u kupatilu na po zida fali æoškiæ jedne ploèice, oko èesme stavljene one ukrasne rozetnice (jel se tako kaže) al džaba opet ružno, majmuni puno iskružili ploèicu, zid u sobi napuko i uzduž i poprijeko, a da ne prièam o postavljanju radijatora mal'tene na sredini zida
šteta što nisam nosila aparat da slikam
vrlo bitno pitanje ,koja firma je izvodzac
|
|
12-03-2012 at 12:04 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
cica Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 12-02-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 18418 IP: Maskiran
|
citat: primus inter pares wrote:
vrlo bitno pitanje ,koja firma je izvodzac
Tehnograd, e sad, oni su uzimali neke kooperante, ko zna šta je tu ko fušerio,,,, znam da sam se nabrojala onim poslovoðama i to doooobro, pa su popravili veæinu stvari, a i ostalo æe
|
|
12-03-2012 at 12:07 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
citat: cica wrote:
Tehnograd, e sad, oni su uzimali neke kooperante, ko zna šta je tu ko fušerio,,,, znam da sam se nabrojala onim poslovoðama i to doooobro, pa su popravili veæinu stvari, a i ostalo æe
tehnograd, koji imaju ih dva
kooperanti ,mislis to su ti one firme sto uvijek ispuse od strane,glavnog izvodjaca 
|
|
12-03-2012 at 12:19 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|