mosnik Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 07-01-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 2074 IP: Maskiran
|
Re: Re: Pitanje - setanje Panonskim jezerom
citat: Dado_ wrote:
Pfff, pa hajmo reci bilo nas je 15estak na plazi, a njih dvojica su sjedili u dijelu panonskog ulaz kod parkinga-INA.
Govorili su na megafon, a nisam ni rekao da se licno na mene samo odnosilo, nego na sve nas koji smo se tu nasli.
Da se nisi kome tamo sta zamjerio
imas iskustvo koje ne dijele ostali posjetioci...a mozda je i cuvar bio nadr.an...
Nisam imao tih problema nikada, uostalom ima tamo i ona terasa-kafic koja radi, pa kad je lijepo vrijeme i van sezone kupanja normalno se ode na pice, proseta i sl...Da li ce sta mijenjat s novim jezerom i slapovima vidjecemo, al polako, s obzirom kako ´brzo´ rade, necemo jos vidjet tih slapova... Kume i ti ces to da radis, samo sutra.
|
05-05-2008 at 10:32 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
Re: Pitanje za FRISKO REGISTROVANE Forumashe
dobro jutro ovo iznad nas je nebo..
ccc...
cuj nemoj mahalat i chatat,pa KOJI K...C onda
GAHLAMIM OVDIKAJCE,...
sto ti je to mahalanje...
a ja pa ne mozhes se jbt a da ne udje,sto bi reko jedan mudrac osmo mu je ime:..kaze sine poslje jbnja nema kajanja...
ipak su ovo tuzlarije,a u tuzli svega ima pod bozjom arslanom...
nidje veze...cuj nema zajebancije
pa da bude interesantno ko na teraviji
zivila zjbncija,uuuaaaaaaa vi ozbiljni dosadni ccc,ima tamo politika,religija i filozofija pa vi faruka bristrica,(fiktivni lik)bistrite do sutra...
a ja ono bi novi forumasi,znaci okaharih se kucajuci ,al opet pogresno..eh eto i pa dobro
zivila mahala,
|
05-05-2008 at 14:02 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|