citat:Rodjeni wrote:
Nek vam Lola objasni kako to fercera po Svici....brate u jednom gradu voz prolazi preko 2-3 ceste i svaki put se rampa spusta i semafori bljeste i ona glasna obavjestenja trube....
Sto to i u Tuzli neko nije se sjetio senzora i rampe i semafora pa kad voz krene iz stanice dal glavne dal kreka da se rampa spusta....ovako dal svi znaju da tu voz prolazi i to kakokad.....
Nemaju interesa jer investicija je mala i nemogu deal dobiti.
Naravno da postoje prelazi s barijerama i normalno zvuènim i svjetlosnim signalim i to kroz grad, nikome ne pada na pamet da izmješta kolodvor iz grada, jer za sve postoji rješenje.
ukidanje dispanzera za predškolsku i školsku djecu
Zamislite da mala i predškolska djeca moraju potražiti zdravstvenu zaštitu sa odraslima.Èekati u èekaonicama sa bolesnim odraslim pacijentima.Najavljivati se dan dva na pregled u porodiènoj medicini.LUDO I SUMANUTO.
RADI KOGA?! RADI ÈEGA?!
Re: Re: ukidanje dispanzera za predškolsku i školsku djecu
citat:Dea wrote:
De ba postavi ovo kako valja a ne da zamisljamo sta je i de gori
Ma sta imas zamisljat, ako nemas djece ne mozes ni zamisliti, a ako imas lako je. STARI I DRUGI STARIJI bolesni i svakakvi doktori i doktorice sad stari sad dijete, ma uzas. Za onih 16 markica dobijamo sve manje i manje... ova drzava je najgora na svijetu, sve je vaznije od covjeka, penzionere su davno otpisali a sad vise ni djecu ne zarezuju. Dokle li cemo dogurati ovako. A kad bi zapucalo opet nasli bi te oni da ih branis i pusku da uzmes da se boris protiv neprijatelja i da branis drzavu....
lena Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 06-08-2007 Lokacija: tuzla Odgovori: 167 IP: Maskiran
Re: Re: ukidanje dispanzera za predškolsku i školsku djecu
citat:Dea wrote:
Pa i ja sam trazila tacni info a oni ufatili razglabat ko nene
vidis ti moja dea danasnjih muskaraca ko tetkice
a mi zene konkretne, odma predjemo na stvar ugledajte se
kad smo vec kod prelazenja na stvar: nema nista od zatvaranja dispanzera (bar po mojim informacijama heh)
nadam se dobra vijest za sadasnje i buduce roditelje.. ako neko moze potvrdit, bilo bi super...
dobra je fora ono kada se ispred zgrade MUP-a parkira kako hoæe, voze se motori bez kaS´ge a onda odu na Slatinu i ljepe kazne za nepravilno parkiranje, što je ašiæare to je apaèihte ... ne kont ...
Ovaj post je premjesten sa topica Re: TUZLANSKA POLICIJA
pišanje ubija jutarnju romantiku, više nego zadah ... pišanje!