|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Bambi Nivo: Forumski doajen since 1974
Registriran(a): 08-01-2003 Lokacija: Tuzla Odgovori: 20623 IP: Maskiran
|
Re: Lijekovi
Evo ja dosla od doktora. Pritisak 150/90. Po onome sto sam opisala, potvrdi mi da je migrena i propisa injekciju u ruku, analgin i zaboravi kako se zove drugi lijek (kao da rece reglan...nemam pojma). Pitam ja, nista lijekovi, kaze nista. Pa sta cu ako pocne opet, kaze dodji opet 
Hajde, neka, izbjegava da mi da lijekove, neko rece, jednom kad se pocne, gotovo je.
Elem, danas nista ne boli, pa vidjet cemo.
|
|
07-02-2012 at 13:06 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Shiva Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 08-12-2006 Odgovori: 5859 IP: Maskiran
|
Re: Re: Lijekovi
citat: Bambi wrote:
Evo ja dosla od doktora. Pritisak 150/90. Po onome sto sam opisala, potvrdi mi da je migrena i propisa injekciju u ruku, analgin i zaboravi kako se zove drugi lijek (kao da rece reglan...nemam pojma). Pitam ja, nista lijekovi, kaze nista. Pa sta cu ako pocne opet, kaze dodji opet 
Hajde, neka, izbjegava da mi da lijekove, neko rece, jednom kad se pocne, gotovo je.
Elem, danas nista ne boli, pa vidjet cemo.
Pritisak kako sam i predpostavila 
Moras i ishranu promjeniti a ne bi bilo lose ni doktora.
|
|
07-02-2012 at 14:21 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|