Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Politika : SDP-ova predizborna prevara !!
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... Last Page >>
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
yugi
Nivo: Forumski doajen

Registriran(a): 20-12-2006
Odgovori: 35281
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: SDP-ova predizborna prevara !!

I dakle vratimo se temi  

<br /><br /><br /><br />

07-03-2012 at 17:34 | Ukljuèi u odgovor
statebriga
nezaobilazna

Registriran(a): 07-05-2009
Odgovori: 9876

citat:
soraya wrote: Rekoh ja da je u Našoj stranci spas
ne znam je l' spas, al' znam da se, bar, ne crvenim! vijecnici NS dolaze spremni na sjednice, argumentirano obrazlazu, nema im se bas sta za prigovorit, a cini mi se da niko nije gladan usao u politiku?

PS:
citat:
soraya wrote: bome ja æu opet za SDP(ukoliko se otarase ovog neopjevanog narcisa Lagumdžije) i Našu stranku
sorko, kako, bona, mozes ovo dvoje zajedno da stavis! il' si nas, il' si njihov! priznaj, je l' nas il' je njihov, il' posezem za blazom uvredom

[Edited by statebriga on 07-03-2012 at 17:40 GMT]
07-03-2012 at 17:36 | Ukljuèi u odgovor
soraya

Registriran(a): 01-03-2009
Odgovori: 30666

icon Re: Re: SDP-ova predizborna prevara !!

citat:
statebriga wrote:
ne znam je l' spas, al' znam da se, bar, ne crvenim! vijecnici NS dolaze spremni na sjednice, argumentirano obrazlazu, nema im se bas sta za prigovorit, a cini mi se da niko nije gladan usao u politiku?

izbori zato i postoje...da se testira ono naše ukorjenjeno "biti u medu,a ameda ne lickati"....naš narod nema izgradjenu kulturu da razmišlja kad glasa,jer se glasanje svodi na personalnu ravan...naša demokratija je nažalost pretvorena u partokratiju...napomenu neko u svom komentaru i ja se potpuno slažem,a tièe se partijske podjele fotelja u javnim preduzeæima...tu je kljuè problema izmedju sposobnih i podobnih i to na svim nivoima vlasti...more je primjera ....
07-03-2012 at 17:46 | Ukljuèi u odgovor
statebriga
nezaobilazna

citat:
Putnik wrote: ... mislis da ce iznevjereni SDP glasaci dati glas ovim zelembacima... Bjezi ba...nije niko lud pustiti njihove da kradu...nasi su nasi...
jasta ce nego dati! jako je mali broj ljudi koji smatra da je sdp prevario (iako, malo teska rijec) svoje glasace! vecina ce ti reci da je sdp uradio sve sto moze, da spasavaju drzavu, da je i koalicija sa sda sredstvo ostvarivanja viseg cilja (tj. spasenja!), bla bla bla

da ne govorim da su slijedeci izbori upravo ovi opcinski, gdje se jezerom i fontanom sve ispegla!

da bi neka nova, mlada stranka uspjela, mora dobiti povjerenje gradjana, a ljudi vise nikome ne vjeruju!

drugi problem je sto ljudi idu ovom logikom: "oni su mali, nema teorije da osvoje mjesto u vijecu (ili parlamentu), tako da cu ja glasat za "provjerene" koji ulaze, pa cu se nadat, jer ovo je "manje zlo""

jbt, tesko dolazi do promjena! stariji glasaju po navici za crveno, mladi nece uopce da glasaju, a srednji uzimaju one opcije koje im mogu pomoci u razvoju karijere ili privatnog biznisa (citaj: nacionalne opcije, pune obecanja za podobne).

eto...
07-03-2012 at 17:49 | Ukljuèi u odgovor
soraya

citat:
statebriga wrote:
sorko, kako, bona, mozes ovo dvoje zajedno da stavis! il' si nas, il' si njihov! priznaj, je l' nas il' je njihov, il' posezem za blazom uvredom

[Edited by statebriga on 07-03-2012 at 17:40 GMT]

mogu ,naravno...vrlo su im slièni programi i koliko jedni trebaju da se oslobode autokratskog vodje,drugi trebaju da shvate da liberalizam nije samo nacionalno šarena stranka...po meni samo tako približene SDP i NS mogu da saèuvaju Bosnu i Hercegovinu...struènih i poštenih ljudi imaju i jedni i drugi
07-03-2012 at 17:50 | Ukljuèi u odgovor
Putnik
Deveram, deveram...

Registriran(a): 01-02-2002
Odgovori: 26140

citat:
statebriga wrote:
jasta ce nego dati! jako je mali broj ljudi koji smatra da je sdp prevario (iako, malo teska rijec) svoje glasace! vecina ce ti reci da je sdp uradio sve sto moze, da spasavaju drzavu, da je i koalicija sa sda sredstvo ostvarivanja viseg cilja (tj. spasenja!), bla bla bla

da ne govorim da su slijedeci izbori upravo ovi opcinski, gdje se jezerom i fontanom sve ispegla!

da bi neka nova, mlada stranka uspjela, mora dobiti povjerenje gradjana, a ljudi vise nikome ne vjeruju!

drugi problem je sto ljudi idu ovom logikom: "oni su mali, nema teorije da osvoje mjesto u vijecu (ili parlamentu), tako da cu ja glasat za "provjerene" koji ulaze, pa cu se nadat, jer ovo je "manje zlo""

jbt, tesko dolazi do promjena! stariji glasaju po navici za crveno, mladi nece uopce da glasaju, a srednji uzimaju one opcije koje im mogu pomoci u razvoju karijere ili privatnog biznisa (citaj: nacionalne opcije, pune obecanja za podobne).

eto...

Ja mislim da mi imamo i previse stranaka u odnosu na velicinu drzave i broj stanovnistva...Mislim da bi bolje bilo da se ovi iz "malih" stranaka prikljuce nekoj od velikih koja ima slican program i da u toj velikoj stranci pokusaju ostvariti svoje ideje i da u toj velikoj stranci ukazu na sve sto je lose koje oni vide...Mislim da bi tako bolje prolazili nego da kao male stranke ucestvuju u izborima...
07-03-2012 at 17:54 | Ukljuèi u odgovor
soraya

citat:
Putnik wrote:

Ja mislim da mi imamo i previse stranaka u odnosu na velicinu drzave i broj stanovnistva...Mislim da bi bolje bilo da se ovi iz "malih" stranaka prikljuce nekoj od velikih koja ima slican program i da u toj velikoj stranci pokusaju ostvariti svoje ideje i da u toj velikoj stranci ukazu na sve sto je lose koje oni vide...Mislim da bi tako bolje prolazili nego da kao male stranke ucestvuju u izborima...

....i da nam se više ne diže kosa od postizbornih koalicija ,kao što je ova "matematièka" SDP sa SDA
07-03-2012 at 17:58 | Ukljuèi u odgovor
statebriga
nezaobilazna

citat:
Putnik wrote: Ja mislim da mi imamo i previse stranaka u odnosu na velicinu drzave i broj stanovnistva...

tacno!
citat:
Putnik wrote: Mislim da bi bolje bilo da se ovi iz "malih" stranaka prikljuce nekoj od velikih koja ima slican program i da u toj velikoj stranci pokusaju ostvariti svoje ideje i da u toj velikoj stranci ukazu na sve sto je lose koje oni vide...

utopija!
07-03-2012 at 18:03 | Ukljuèi u odgovor
bdirlija
http://youtu.be/E4OqAa9pcGQ

Registriran(a): 26-02-2009
Odgovori: 1638

Doklen doðe ova KIT-a? Šta bi s tužbom? Vidim prvi puk'o frizeraj. Može zaposlit.... Jedino za svaku dlaku drugi frizer.

[Edited by bdirlija on 12-03-2012 at 08:34 GMT]

12-03-2012 at 08:28 | Ukljuèi u odgovor
statebriga
nezaobilazna

kreativna industrija

e, pa, bas je kreativna! frizeraj, manikir, mozda da uvedu i kakvu egzoticnu masazu, taman ide uz moral nasih politicara!

fuj! glasajte opet za njih, slijepci nepismeni!

12-03-2012 at 09:13 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: BUCO, fahro48, harisalic, Imas po marke?, joja, korn, ljiljan, pcelica, sandra, Speirs
FORUM : Politika : SDP-ova predizborna prevara !! New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net