|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
bdirlija Nivo: Forumski doajen http://youtu.be/E4OqAa9pcGQ
Registriran(a): 26-02-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1638 IP: Maskiran
|
Re: Re: SDP-ova predizborna prevara !!
Jasmin Imamoviæ o zgradi KIT-e. Ovako se nekad prièalo.
Dio iz govora:
citat: Jasmin Imamoviæ wrote:
"Treba da se napravi zgrada, ova, èija je izgradnja u toku, koja je paralelno sa zgradom muzeja. Autori projekta te zgrade su arhitekti Zavoda za urbanizam Tuzla. Namjena zgrade je Kreativna industrija. Dakle, jedan tehnološki park, ali koji bi pretežno bio okrenut na, znaèi, umjetnost, na arhitekturu, dizajn itd. To je namjena objekta.
Dakle trg æe biti oivièen zgradama odgovarajuæe namjene. Ako je tamo muzej onda je tamo preko puta Kreativna industrija. I dalje æemo nastaviti mi sa planom, top temom u svijetu, a to su tehnološki parkovi i kreativna industrija. Nove tehnologije i kreativna industrija.
Usprkos otporima onih, koje ja potpuno razumijem, jer oni ne znaju šta je to. Znaèi zgrada, i dobar dio trga i onaj, prizemlje i sprat...."
|
|
12-03-2012 at 10:29 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
bdirlija Nivo: Forumski doajen http://youtu.be/E4OqAa9pcGQ
Registriran(a): 26-02-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1638 IP: Maskiran
|
Re: SDP-ova predizborna prevara !!
citat: primus inter pares wrote:
vidis ,ja ozbiljno mislim da je izlaz/rjesenje/zadnja nada u reformaciji vec postojecih stranaka(svih)...
znaci ovo sto imamo,samo da i oni usvoje neki pravilnik o penzionisanju...radis u politici zadnjih 15-20 godina,haj ba materi svojoj,daj nekog drugog,novog..dosta je ba vise istih faca mame im ga oèarapim!!!
Nejma jarane ko da ih reformiše! Zlajoglua jednoglasno vazda biraju, a šonjo rašæero sve oko sebe. Niðe nikog na vidiku ko bi ovog kloca mog'o da makne.
Željko se poklopio ušima i teferiæi s Bregom i živo ga se hebe za sve. Ponekad mrko pogleda il' drekne na Bakira i sl. i kapak.
One zelembaæe, plave, crne, šuæmuraste... jedino toljaga po tintari može reformisat'. Il' višedecenijska robija. Ali nema ko.ba ja nikog na vidiku ne vidim. Ima nešto siæe al' tanko brale. Spustismo gaæe, pa nam...
Ovi pametni i školovani palamude, te ovaj je ovaki, onaj onaki... te ovog treba ovako, onog onako...
Znam i ja to, znaš ti...5, 10, 100 000... Ali veæina care hoæe ovo.
[Edited by bdirlija on 12-03-2012 at 12:32 GMT]
|
|
12-03-2012 at 11:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|