|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Black0ut Nivo: Forumski vuk
Registriran(a): 14-11-2010 Lokacija: Tuzla Odgovori: 613 IP: Maskiran
|
Re: Re: Sposobni a ne podobni za dobrobit BiH
citat: MelMel wrote:
Ne znam kako je u ostalim europskim zemljama, ali u UK drzavne skole nemaju nista zajednicko sa religijom, niti su ministri i vijecnici birani po religiskim nacelima, nego po strucnosti. Naravno, ima i ovdje stela, ali ipak postoji zavidan procenat transparetnosti.
Ponavljam, u drzavnim skolama nema vjeronauke i moje licno misljenje je da tako i treba da bude.
I ja se protivim da neko dobije podao samo zato sto je "odgovarajuce" vjere. To je apsurdno, naravno!
U Njemackoj, Spaniji, Italiji itd... je vjeronauka redovan predmet. Vjeronauka je takodje prisutna na cijelom Balkanu, i zato mislimd a bi bilo nepravedno i diskriminirajuce samo nasoj djeci zabraniti vjeronauku.
Do sada su je djeca imala i nikakav problem nije bio. Ali to vecina roditelja zeli, onda im to treba dozvolili.
|
|
02-03-2012 at 22:49 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 4
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Politika : Sposobni a ne podobni za dobrobit BiH |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|