statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Re: Ulaganja - Ideje za mali biznis
citat: Shaban wrote: Meni onako je interesantna ideja proizvodnja organske hrane. Tu ima prostora, imamo dosta zemlje, tržište je veliko sa tendencijom rasta, cijene su dosta visoke a ulaganja relativno mala... Jedino je zahmetli, valja puno radit
to si u pravu... treba iskoristiti krizu i pripremiti sve, kako bi odmah nakon krize covjek mogao da novim i nadolazecim bogatasima, kao i onim sa zeljom za zdrav zivot, prodavao organiše hraniše.
moja svekrva, bivsa, of kors, kad sam joj rekla koliko zemlje imam, odma kaze: napravi park i garden centar!
smijesno meni, al' u engleskoj to fercera. ne znam da li bi kod nas ikada ferceralo na taj nacin, mislim da mi nismo taj soj... nisam joj mogla objasnit, al' neko ko ima jako puno zemlje i jako puno para, ko bi se toga uhvatio da razvije bas na nacin kako je vani, utabao bi jednu divnu stazu za razvoj dosta manjih i lijepih mjesta...
|
|
19-03-2012 at 10:33 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|