|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Pa ti umri
Cesto cujem da su ljudi nezadovoljni i zateceni a ono sto mi je posebno zasmetalo je da ljudi navode razlicite cijene za iste usluge.
Nema preciziranog cjenovnika, pravila, uslova, nema za sve racuna.
Cica je spomenula slucaj kada nisu bili sigurni je li se zena ubila ili udavila pa joj nisu htjeli klanjati dzenazu (clan IZ), a recimo dr. Nedret je sahranjen u haramu Dzindijske dzamije iako je izvrsio samoubistvo.
U istom haremu je ukopan vehabija Barcic, iako su mnogi negodovali.
Tajna je u 10.000 KM koliko kosta da se tu ukopa pa meni nije posteno da neki koji su zasluzili a nemaju novac tu ne budu ukopani.
Jako je ruzno sto ne postoje isti arsini za sve, i na to bi svi trebali ukazivati jer nepostenje i vjera ne bi trebali biti u vezi.
Inace, sve vjerske zajednice dobijaju nepovratna sredstva iz budzeta, pa kad vec narod za njih izdvaja neka i oni sta za narod urade.
I ovo sto Fuji navodi, pa meni to kao na pijaci, odredi ti ko moze a ko ne moze sta platiti. Igraju na emocije i na "sramotu" da neko sta pita i buni se.
Pricali su mi isto da oni koji recimo nisane urade sami oni budu i sruseni a posebna su prica grobna mjesta pored kojih se nema ni gdje stati.
|
|
01-04-2013 at 22:17 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
camac Nivo: Forumski doajen Unknown artist
Registriran(a): 11-05-2011 Lokacija: Desert roads Odgovori: 5224 IP: Maskiran
|
Re: Pa ti umri
trebaju ovi sto ne placaju hodzarine, drumarine i putarine, da sa sobom stalno nosaju neki kanister, pa kad im kucne cas nek imaju uz sebe dvije- tri kile benzina i jedan upaljac konektovan na dusu.. poslije nek ih vjetar otpuse u nepoznatom pravcu.. i da obavezno jave svima, sta ce se desiti, da narod dzaba ne trosi vrijeme za dzenazu, sahranu, whatever.. mislim, ako vec ne zele da ima onaj spomenik, gdje neko dodje prouci Fatihu, donese cvijece itd.. ako su zasluzili, naravno..
|
|
02-04-2013 at 10:12 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|