|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
ZEHRUDIN Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 28-10-2007 Lokacija: AUSTRIA Odgovori: 5981 IP: Maskiran
|
Re: Re: Pa ti umri
citat: tesnim87 wrote:
Rekla sam bitne licnosti,pali borci i sl
Ja sam u Svedskoj i znam pravila
Cisto sumnjam.
Evo kako to radi ZAPAD. E sad, do koga je, ostavljam citaocu da donese svoj sud.
A sto se tice tvrdnje da se samo poznati i pali borci i sl. ukopavaju na "neodredjeno" vrijeme, rekoh vec, otvori oci, prosetaj, pogledaj...nije zabranjeno a ni sramota.
Evo, Islamsko novo mezarje u Becu, staro je u sklopu Centralnog groblja, ali je vec popunjeno...

Uploaded with ImageShack.us
...
|
|
03-04-2013 at 16:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
soraya Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 01-03-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 30666 IP: Maskiran
|
Re: Re: Pa ti umri
citat: ZEHRUDIN wrote:
Cisto sumnjam.
Evo kako to radi ZAPAD. E sad, do koga je, ostavljam citaocu da donese svoj sud.
A sto se tice tvrdnje da se samo poznati i pali borci i sl. ukopavaju na "neodredjeno" vrijeme, rekoh vec, otvori oci, prosetaj, pogledaj...nije zabranjeno a ni sramota.
Evo, Islamsko novo mezarje u Becu, staro je u sklopu Centralnog groblja, ali je vec popunjeno...

Uploaded with ImageShack.us
...
...i sva grobna mjesta pod konac...sa propisanim razmakom i uredjena po urbanistièkim uzusima...može to i kad je teren u nagibu,samo malo treba poštovati struku koja se time bavi...Zehro,samo jedno pitanje:ima li gdje nišana
|
|
03-04-2013 at 17:14 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|