Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: imamovicu ostavka al odmah
citat: daleko wrote:
Ako æemo preciznije treba tražiti odgovornost i medija, zna se kako su sa ovdašnjeg medija galamili kako im je novinar pretuèen od strane policije, pa šakom udaren, pa odgurnut.
U onom ludilu samo je to još više dolilo ulje na vatru. Interesantno je da je nedugo nakon tog incidenta ista ta medijska kuæa totalno promijenila retoriku, nije mi jasno zašto ako su neovisni i medij u privatnom vlasništvu.
Za Tuzlarije i mogu da shvatim što naginju i pišu u korist pozicije jer dobiju nešto sredstava iz budžeta
Meni u zivotu nikad nista nije falilo, drago mi je zbog toga, ja ne bih svoj obraz dala za nesto novca iz budzeta a posto je tvoja logika takva ocito je da ti bi.
Ti si primjer kako se ljudima ne dozvoljava da misle svojom glavom.
Trebam ja da kazem ma trebali su zapaliti i skole i bolnice i sve pa da dobijem aplauz? Ne treba meni to, moja se prica ne mijenja godinama niti ce se mijenjati, pa neka duva vjetar kako hoce.
I da dodam, meni se ne obracaj, nemam ja s tobom sta pricati, i sta se tebe tice i Tuzlarije i ja.
|
15-02-2014 at 22:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
daleko Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 28-11-2009 Odgovori: 328 IP: Maskiran
|
Re: Re: imamovicu ostavka al odmah
citat: sunce wrote:
Meni u zivotu nikad nista nije falilo, drago mi je zbog toga, ja ne bih svoj obraz dala za nesto novca iz budzeta a posto je tvoja logika takva ocito je da ti bi.
Ti si primjer kako se ljudima ne dozvoljava da misle svojom glavom.
Trebam ja da kazem ma trebali su zapaliti i skole i bolnice i sve pa da dobijem aplauz? Ne treba meni to, moja se prica ne mijenja godinama niti ce se mijenjati, pa neka duva vjetar kako hoce.
I da dodam, meni se ne obracaj, nemam ja s tobom sta pricati, i sta se tebe tice i Tuzlarije i ja.
Jest vala imaš i pravo.
Nastavi ureðivati svoj blog "Tuzlarije", evo neæu ti više smetati.
Imaš mahanje, for good. Æao, pa-pa
|
15-02-2014 at 22:58 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 8
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
|
FORUM : Politika : imamovicu ostavka al odmah |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|