Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
laly Nivo: Forumski doajen Don't Let Me Be Misunderstood
Registriran(a): 19-11-2005 Lokacija: Wudang Odgovori: 39084 IP: Maskiran
|
Re: Re: imamovicu ostavka al odmah
citat: MelMel wrote:
ne kontam. zadnja recenica ti kontradiktira prvu.
ako nije isplivalo nista bolje i ti bi sad opet glasala za Dzasmina, koja je poenta trazenja njegove ostavke!
ne, ne mislim da narod trebada da trpi. trpio je 20 i kusur godina, ali treba i da zna sta zeli i kako da do toga dodje i to vecina naroda, a ne neki manji procent. ako smatrate da ima alternativa za Dzasmina, (a ti tvrdis da nema i da bi opet glasala za dzasmina), zasto onda nigdje ne procitah ime te alternative i plan i program tog alternativca koji namjerava uvesti promjene i kakve promjene! ako se ne moze cekati 2.5 godine na izbor novog nacelnika, trazite vanredne izbore ako smatrate da postoje bolji kanidati.
jedno je pokazati nezadovoljstvo i zeliti promjene, ali za promjenu morate imati i konkretan prijedlog za novog nacelnika zajedno sa planom i programom sta ce taj/ta konkretno uraditi drugacije od sadasnjeg nacelnika.
pa da se zeli toliko smjena jasmina, protesti bi bili svaki dan ispred Opcine.
iksreno, ovi protesti su dobar prtisak da pocnu raditi onu sto su obecali uraditi u svojim kampanja.
a i koji smo to mi sto trebamo napraviti plan i program sta ce nacelnik raditi? Svi oni znaju sta trebaju uraditi i biti svjesni gdje zive i koje su potrebe ljudi u zajednicama u kojim zive.
|
27-02-2014 at 23:05 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: imamovicu ostavka al odmah
citat: Shaban wrote:
10 sa Gradine, 10 iz DZ Tuzla, 100 iz Opštine, 50 iz boraèkih udruženja koja su godinama na platnom spisku jasmina&comp Da nije žalosno bilo bi smiješno. I k tomu iza leža su mu konstantno dvojica specijalaca u civilu. Toliko o podršci naroda i spontanom okupljanju
Slicna prica kao sa "nezadovoljnim narodom", a da ne pricam da je bilo istih faca i tamo i ovdje, kao da je nekome dosadno pa da malo na proteste dolazi.
Zena koja je neki dan bila sa Suljom i Belim kod Sladjana danas dolazi da ljubi nacelnika (bukvalno) isti i radnici.
Sve politika.
MelMel, moram reci da ovo malo sto sam citala sta pises u vezi protesta se slazem s tobom, detektovani su problemi, krenuli u proteste, rusenje, ali ne znaju sta dalje.
A ne, ostavke podnijeli neki, i sta sad, nista, nemamo za dalje plana
|
27-02-2014 at 23:07 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adme, Almirko, Arnedano, duskica.dusa@gmail.com, Glauk, istinski tuzlak, mistress_82, misur, mure, sani, sportska, vanishroach, vijoglav
|
FORUM : Politika : imamovicu ostavka al odmah |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|