Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Dalila Nivo: Forumski doajen zahebana kad popije!
Registriran(a): 11-06-2003 Odgovori: 3926 IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: LJUBOMORA
citat: Inspektor wrote:
Danas sam prelist´o vas cijelu arhivu poruka svoje zene, al´ nisam ljubomoran
I ona to radi s mojim mobilnim, a kako sam saznao iz razgovora ranijih s kolegama i prijateljima, i oni praktikuju cesto da ´zaviruju´ u tudje... Znaci, nisam sam- znaci postojim...
Zanimljivo ti ovo Inspektore, pa iz kojeg si je razloga "istrazivao" A zanimljivo mi je i to da je to uobicajena navika... ja da znam da mi ko pregledava telefon, ujela bi za prst! A isto tako ni ja vala njegov ne gledam, bolje mi je da ne znam sta je na njemu!
Ali hajde sve to, a sto ne volim kad mi jarani kazu ne smiju se javiti na mobitel ili na odgovoriti poruku kolegici ili jaranici ako je zena prisutna, inace ispad ljubomore... aman jarabi, sta je ba to??
|
03-10-2005 at 03:38 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Inspektor Nivo: Forumski doajen Novus Ordo Seclorum
Registriran(a): 21-06-2005 Odgovori: 9543 IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: Re: LJUBOMORA
citat: Dalila wrote:
I ona to radi s mojim mobilnim, a kako sam saznao iz razgovora ranijih s kolegama i prijateljima, i oni praktikuju cesto da ´zaviruju´ u tudje... Znaci, nisam sam- znaci postojim...
Zanimljivo ti ovo Inspektore, pa iz kojeg si je razloga "istrazivao" A zanimljivo mi je i to da je to uobicajena navika... ja da znam da mi ko pregledava telefon, ujela bi za prst! A isto tako ni ja vala njegov ne gledam, bolje mi je da ne znam sta je na njemu!
Ali hajde sve to, a sto ne volim kad mi jarani kazu ne smiju se javiti na mobitel ili na odgovoriti poruku kolegici ili jaranici ako je zena prisutna, inace ispad ljubomore... aman jarabi, sta je ba to??
To radim cisto iz zahebancije...Jer moja zena zna koliko sam "ljubomoran", a ti koji se ne smiju javiti kolegici (jaranica je vec pojam za uzbunu- bar sto se mene tice ) treba da zaviruju u telefon svoje drage, jer je to potencijalna osoba koja moze izvrsiti prevaru(preljubu) u vrlo skorom roku... Inace, osobe koje iskaljuju svoju ljubomoru, ce vrlo brzo i same uciniti nesto sto ce prouzrokovati ljubomoru, da li zbog bojazni da ce to partner uciniti prije njih, il´ cisto zbog toga da prikriju sebe i svoje postupke... Inace, postoje i kolege i koleginice koji mogu biti ljubomorni na uspjeh, tako da nisam siguran o kojoj vrsti ljobomore we are talking about here... Al´ nek si mi rekla da ne valja sto zavirujem u zenin telefon... Mada nista nece uticat´ da i dalje ne sunjam´... Taki sam volim turat´ nos u zenske stvari...
|
03-10-2005 at 07:10 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Tigar iz Kladnja Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 10-08-2005 Lokacija: hajnehaj Odgovori: 3253 IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: LJUBOMORA
citat: RPM wrote:
obicno se kaze da su bosanci jako ljubomorni i da ne daju gledat´ u svoju zenu ... .. al´ ...
Dvije treæine Šveðana èita SMS-ove svojih partnera
Zanimljivosti Dvije treæine Šveðana tajno èita SMS poruke svojih partnera, osobito dok su oni na toaletu. Istraživanje mobilnog operatera TeliaSonera pokazalo je da 65 posto ispitanika èita poruke iz èiste znatiželje, a ...
...èetvrtina ih je priznala da to radi zbog ljubomore.
Najviše njih, 47 posto pretražuje mobitel dok im je partner na zahodu ili kupaonici, a ostali se igraju detektiva dok partner spava ili ako je zaboravio ponijeti mobilni telefon.
Ispitanici su takoðer naveli da to najèešæe èine nakon što im se partner ili partnerica vrate iz kafiæa i restorana ili s poslovnog puta.
Anketa provedena na uzorku od 685 Šveðana izmeðu 24. kolovoza i 5. rujna pokazala je kako je 86 posto vlasnika mobitela nekog zavodilo putem SMS-a, a 40 posto ih je imalo "SMS seks".
(Hina)
Mobitel postoji da se koristi, ALI, postoji isto tako mogucnost da se poruke (ulaz-izlaz) izbrisu naravno na vrijeme dok broj ostaje u vigla ako vec hocete o sms porukama KOLKO SAM LIJEP SVE MI SE CURE SVIDJAJU.
|
06-10-2005 at 08:09 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
weasel Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: LJUBOMORA
Ljubomora je znak prevelike ljubavi.Cuvajte se toga,jer lako se desi da iz prevelike ljubavi odete u drugu krajnost.
Ko sto rece ona koka iz pretendersa:"Tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje"
|
07-10-2005 at 13:28 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 12
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: aba, Alija I., Andjela-tz, crveno-crni, DRAGANA BALJAK, Kicho, kovac86, lojalan, malabosanka, mea, mir, MuKi, Nesko CA, ovan, prodajem frizider, Rodjeni
|
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : LJUBOMORA |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|