Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
weasel Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: LJUBOMORA
Evo dok cekam zenu da se spremi,jer treba da izadjemo,da napisem i ovo kradom
Ljubomora je dobra ali u granicama.Dobra je zato jer je pokazatelj ljubavi.Sve dok mojoj zeni nije svejedno gdje cu ,s’ kim cu, to znaci da me jos uvjek voli.E kad me bude pustala da ja hodam gdje ja hocu onda je to dobar znak da ima drugog hadzagu 
I ja sam ljubomoran,malkice .Vjerijem svojoj zeni,osjeti se to u zraku i nema potrebe sada da je nesto pratim i proganjam k’o SS-ovac 
E sad ona malo manje vjeruje meni,mada stvarno nema razloga za to,jer nikad je nisam prevario.Ja znam da sve zene vole da flertuju.Vjerovatno i moja?Ko zna? Ja ne flertujem u stvarnom zivotu,jednostavno se ne usudjujem,jer znam da vrag moze odnjeti salu i onda ode sve u helac i djeca i zena i familija i zivot.Malo u struji ponekad i to je sve 
|
07-10-2005 at 17:30 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|