Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
besmir Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: DIJETA
Hej imatel vi sta da debljanje... ja prestajem da pusim... ;palacd pa mozda cu se udebljat... Imal jos sta?
|
25-10-2004 at 13:44 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Tigar iz Kladnja Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 10-08-2005 Lokacija: hajnehaj Odgovori: 3253 IP: Maskiran
|
Re: Re: DIJETA
citat: gucci wrote:
da vi znate kako se ja muchim da drzim ko neku idealnu tezinu ja pogledam sniclu a ona se zalöjepila vec na guzicu majkemi moje
ja jedem tako malo i stalno sam gladna i tako lako dobijem 2 kile a tako tesko ih opet skinem
gucci, nesto mi te zao, pravo, kad kazes za te snicle
Bio jedan Jelisija u Kladnju, i uvijek na pijacu dolazio sa konjem i zapregom, a konjic bio ko zdrijebe, nista veci, i jednom dodje on ali pjesak, pitaju ga ljudi, sta je to gdje je konj, kaze on, hebemu, taman ga naucio da nejede, a on crce.
Nego to gladovanje, i da se malo jede nekako zalosno zvuci.
Ja sam cuo da ima neka dijeta koja i ne zvuci lose, a ide ovako, hljeb, krompir, riza, tjestenina, secer, zaboravi. Sve ostalo se moze jesti normalno i koliko hoces, meso, masnoce, povrce... znam nekoliko zena koje to praktikuju i zadovoljne su jer daje rezultate, za nekoliko mjeseci i do -15kg, kazu da u pocetku ide sporo ali kasnije, oko mjesec, poslije se vec primjeti. Ovo sam onako nagrubo opiso, a ako nekoga interesuje mogu pitati i tacno opisati dijetu, ja koliko god i sta god da jedem nikako kilu nabacit. KOLKO SAM LIJEP SVE MI SE CURE SVIDJAJU.
|
23-11-2005 at 15:25 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|