Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima

FORUM : Kafiæ `Sunce´ : JADAONICA
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... Last Page >>
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
besmir
Nivo: Guest
IP: Maskiran

icon Re: JADAONICA

citat:
Putnik wrote:
Dabogda mu kita otpala kad je tako neozbiljan...:D :D

Aaaaaaaaaa! Saèekaj malo, povuci rijeè, sve je u redu sad :lol :lol :lol :lol
18-05-2009 at 11:40 | Ukljuèi u odgovor
andjela
Nivo: Forumski doajen
Ljubav se zove imenom mojim!!

Registriran(a): 27-01-2004
Odgovori: 13230

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: JADAONICA

citat:
mimaaa wrote:
....
Da ne bi onih ljubaznih momaka na ortopediji- onog ljubaznog momka na rendgenu one druge doktorice Mubere koja ju je prva pregledala,rekla bih-svi ðubrad
Jer stvarno smo ih mnogo taj dan obišli.

Na OTO mora da su bili Zoka i Zijo , jer oni su ljudi koji bi cinimi se i mrtvog razveselili

Draga Mima bas mi je zao sto se desilo tvojoj sestri , i zao mi je zbog neprijatnosti...ali vjeruj kad bi pojedini na tim mjestima , koja ste obisli , sjeli i natipkali probleme s kojima se susrecu radi kartona i sl. malo bi bila i ova jadaonica ..... Ne kazem da je nastup doktora bio u redu , ali poznavajuci problematiku oko hitnih i ne hitnih , jasno mi je zasto se tako i ponasao

Pa cu nastaviti...vi ljudi niste svjesni kakve se procedure namecu i sprovode u zdravstvu .... namecu toliko papirologije , i oko toga se dize toliko prasine , da tako malo prostora u svemu tome ostaje za pacijenta!!!! Ma ustvari ne mogu ni da vam opisem .... nemam sad vremena , pokusat cu drugi put i pokusat cu vam se izjadat oko problema u vezi "uvjerenja o nekaznjavanju" za one koji su rodjeni u drugoj drzavi tj. drugoj republici bivse SFRJ
18-05-2009 at 11:42 | Ukljuèi u odgovor
sirena
Nivo: Forumas sa iskustvom

Registriran(a): 08-05-2009
Odgovori: 319

Kad bi pojedini dokroti i njihovo osoblje manje na forumima visili , možda bi imali više vremena za pacijente, bez obzira na papirologiju.Zar nije èovjek na prvom mjestu , pa onda papir. Ponekima , tastatura i ekran br. jedan. , a sve dalje se piše u radni staž  

jer ja sam samo njezna zena
19-05-2009 at 11:00 | Ukljuèi u odgovor
Putnik
Deveram, deveram...

Registriran(a): 01-02-2002
Odgovori: 26140

citat:
sirena wrote:
Kad bi pojedini dokroti i njihovo osoblje manje na forumima visili , možda bi imali više vremena za pacijente, bez obzira na papirologiju.Zar nije èovjek na prvom mjestu , pa onda papir. Ponekima , tastatura i ekran br. jedan. , a sve dalje se piše u radni staž

I ti izgleda jutros ustala nalijevu...
19-05-2009 at 11:03 | Ukljuèi u odgovor
sirena

citat:
Putnik wrote:

I ti izgleda jutros ustala nalijevu...

Tako se desilo , prva lijeva skoèila na tepih  

19-05-2009 at 11:08 | Ukljuèi u odgovor
andjela

citat:
sirena wrote:

1.doktori i osoblje nemaju pristup forumu na radnom mjestu;
2.sto se tice tvog komentara ko je na prvom mjestu , to pitanje bi trebalo uputiti onima koji prave "procedure" , jer ni doktori se ne slazu sa tom silnom papirologijom;
3.tastatura i ekran su dostupni , samo onda kada se kuca Istorija bolesti ili poneki dekurzus...
4.ne lupetaj samo da bi merni kontrirala , a to sto si samo promijenila nick , da nije smijesno bilo bi zalosno!!!!!!1
19-05-2009 at 19:44 | Ukljuèi u odgovor
sirena

1.doktori i osoblje nemaju pristup forumu na radnom mjestu;
2.sto se tice tvog komentara ko je na prvom mjestu , to pitanje bi trebalo uputiti onima koji prave "procedure" , jer ni doktori se ne slazu sa tom silnom papirologijom;
3.tastatura i ekran su dostupni , samo onda kada se kuca Istorija bolesti ili poneki dekurzus...
4.ne lupetaj samo da bi merni kontrirala , a to sto si samo promijenila nick , da nije smijesno bilo bi zalosno!!!!!!1

Ne zzna šta se kaèiš na mene , razguli od mene ili bolje reèeno odjebi u tri skoka. Jel se ja to tebi obraæam? Gdje to piše?? Gdje sam tebe navela ili si se sama prepozala pa se zapjenila. Ajde ba pjeni se ti samo ionako nemaš pametnija posla. Lako živjeti na dolarima i èeškati onu stvar po forumu i samo gledati kako æeš koga zajašiti
Ni 

19-05-2009 at 19:51 | Ukljuèi u odgovor
andjela

citat:
sirena wrote:

Ne zzna šta se kaèiš na mene , razguli od mene ili bolje reèeno odjebi u tri skoka. Jel se ja to tebi obraæam? Gdje to piše?? Gdje sam tebe navela ili si se sama prepozala pa se zapjenila. Ajde ba pjeni se ti samo ionako nemaš pametnija posla. Lako živjeti na dolarima i èeškati onu stvar po forumu i samo gledati kako æeš koga zajašiti
Ni

kako si ti lijepo odajes , hajde cesi ne pjenim , ali ocigledno je da si replicirala na moje pisanje

kakav je to rijecnik , pa zar te nisu naucili da je psovati ruzno

Sta ces , sto se mora nije ni tesko

[Edited by andjela on 19-05-2009 at 19:59 GMT]
19-05-2009 at 19:58 | Ukljuèi u odgovor
sirena

Ja sam ti svoje rekala šta sam imala , mene ne zanima trakavica zvana andela... stoga razguli kao što sam ti rekla ako nemaš nešto pametno da mi kažeš, a uglavnom nemaš , bar što se mene tièe. A tko je koga zajašio , ne bi bilo loše da uzmeš nešto za pamæenje,, ti si ta koja skaèeš na svaki moj post..TI PJENIŠ SE JER ISTINA BOLI , A sad mi te dosta..... samo izvoli sipaj "Pamet" , prijatno ti u tvojoj umišljenosti  

19-05-2009 at 20:06 | Ukljuèi u odgovor
andjela

citat:
sirena wrote:
Ja sam ti svoje rekala šta sam imala , mene ne zanima trakavica zvana andela... stoga razguli kao što sam ti rekla ako nemaš nešto pametno da mi kažeš, a uglavnom nemaš , bar što se mene tièe. A tko je koga zajašio , ne bi bilo loše da uzmeš nešto za pamæenje,, ti si ta koja skaèeš na svaki moj post..TI PJENIŠ SE JER ISTINA BOLI , A sad mi te dosta..... samo izvoli sipaj "Pamet" , prijatno ti u tvojoj umišljenosti

Ma nemoj da se ljutiš , to ti nije dobro za ten Samo ti dušo nastavi , ali bez zajedljivih komentara na moje pisanje ..... ne znam kakva istina tebe boli pa se skrivaš , za mene nema skrivanja niti oraha u dzepu, zato ostaj mi zdravo i veselo ... i kao što to ti žargonski kažeš "od mene odabij!"
19-05-2009 at 20:23 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: dinny, faraontz2, Gavran, GPSI, poligraf, pop, Strong, Tuzlak_TZ
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : JADAONICA New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net