Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Bosniacus Nivo: Forumski vuk Registriran(a): 04-11-2004 Odgovori: 518 IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: filmovi
citat: cutie wrote:
citat: Bosniacus wrote:
Evo sad se vratih iz kina, odgledao sam novog King Konga.
Vrijedi pogledati,...
Bas me interesovao taj film, kritike su super, uprkos cinjenici da se radi o remaku. I ovdje su ga poceli juce pokazivati. Kad se prvobitna guzva smiri mislim da cu ga pogledati, cini mi se jedan od onih filmova koje moraju u kinu gledati. 
Jes ovaj novi film u nekoj ideji i sustinu slican prethodnom, ( pravo kazes, remake ) ali sto ga je frajer udrobio. Ma ne mozes s njima, nije ni cudo sto je jedne godine od 100 najgledanijih svjetskih filmova 88 bilo americkih.
PAZNJA: Roditelji koji namjeravaju voditi maloljetnu djecu neka ih psihicki pripreme na strasne scene i jako stegnu uz sebe, a ima ih, jos americki movie theatre i pojacala kao da ste na koncertu AC/DC, ne znas da li ces prije otici kroz patos ili ce ti se krov sruciti na glavu, pa trzanje na 3D motion.
Nisam bezobrazan da vam prepricam film, ali ni slucajno ne propustite da uzivate u carobnim scenama iz svijeta divljine, koje uzimaju jednu trcinu filma i tu ce vam raspolozenje varirati od potpune nirvane do panicnog preznojavanja.
|
16-12-2005 at 01:22 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|