|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Tanitha Nivo: Forumski doajen 1971
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
|
Re: Re: Kako zamisljate forumase ?
citat: Anna wrote:
Nastavak:
Tanitha
Visoka, sportski tip, voli jeans i udobnu odjecu. Nosi naocale i ima kratku kosu.
Nadi
Visoka, tamnokosa, stidljiva i povucena u drustvu. Mislim da ima malo prijatelja ali da su joj pravi prijatelji.
Malisa da ne kaze da ga ne zamisljamo
Srednje visine i ne tako krupan. Tamna kosa, dobro izgleda, al´ malo ufuran u sebe. Ne vjeruje ljudima jer ga neko dobro prevario nekada davno.
Ako sam sta pogodila, dobro je, ako nisam, sta me briga ja vas ovako zamisljam (sto rekla Dalila) i bolje vam je naviknite se 
...evo me...hahaha...ma skoro si pogodila, ma hebote otkud ti cvike padose na pamet? ...
...ja ne zamisljam nikog...jedino nesto kontam...joj sta mislis mi se znamo...
|
|
28-07-2004 at 17:54 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
malisa Nivo: Forumski doajen maybe not
Registriran(a): 11-04-2002 Lokacija: hotel california Odgovori: 3106 IP: Maskiran
|
Re: Re: Kako zamisljate forumase ?
eh vidis pogodila si jednu stvar, odnosno dvije , tacno je mene uvijek prevare na kraju jer sta ja mogu kad sam dobar ko hljeb a ljudi glupi i ne znaju cjeniti dobrotu 
citat: Anna wrote:
Nastavak:
Tanitha
Visoka, sportski tip, voli jeans i udobnu odjecu. Nosi naocale i ima kratku kosu.
Nadi
Visoka, tamnokosa, stidljiva i povucena u drustvu. Mislim da ima malo prijatelja ali da su joj pravi prijatelji.
Malisa da ne kaze da ga ne zamisljamo
Srednje visine i ne tako krupan. Tamna kosa, dobro izgleda, al´ malo ufuran u sebe. Ne vjeruje ljudima jer ga neko dobro prevario nekada davno.
Ako sam sta pogodila, dobro je, ako nisam, sta me briga ja vas ovako zamisljam (sto rekla Dalila) i bolje vam je naviknite se 
sto je danas lijep i suncan dan?
|
|
28-07-2004 at 23:25 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 3
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Kako zamisljate forumase ? |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|