citat:statebriga wrote:
roko, ili bilo ko, znate li ima li u tuzli neka kinoloska sekcija? ne mislim na ono zastita zivotinja bla bla, nego bas prava kinoloska sekcija... tx
u VI. bosanskoj kod drugog lezeceg policajca, ima kinolosko drustvo
roko Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 09-12-2008 Lokacija: šiæki brod Odgovori: 226 IP: Maskiran
Re: Roko voli pse (sve o psima)
nisam ni vidio ovo pitanje o kinoloskom .mislim da Damir Šerak je predsjednik u Tuzli bosnischbildung@hotmail.com evo adresa pa provjeri stvarno sad sam tek vidio ...
roko Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 09-12-2008 Lokacija: šiæki brod Odgovori: 226 IP: Maskiran
Re: Roko voli pse (sve o psima)
vidim i mella pita za kupanje koji je cuko ako je u pitanju veliki mislim da niko kod nas ne kupa zimi pse osim svako sebi kako se snaðe..ja kupam al male rase a njih vodim kuci na susenje ...
citat:roko wrote:
nisam ni vidio ovo pitanje o kinoloskom .mislim da Damir Šerak je predsjednik u Tuzli bosnischbildung@hotmail.com evo adresa pa provjeri stvarno sad sam tek vidio ...
nije problem, poslala sam mail... trebam ti se javit, al' nikako... pritislo... zovem, moguce, za vikend... idemo u debeljacu u nedjelju (na izlozbu )