Kako samo ima toliko hrabrosti, nakon što je bukvalno pobjegao od meèeva sa braæom Klièko.
Tip ima zesci attitude. Damije da ga onaj sivonja dobro namlati pa da neko napravi video kad Haye daje interviju za press ono svo njegovo kurcenje pa onda ubaciti na svaku njegovu glupost jedan odlomak iz borbe kako ga div razvaljuje ko bugarsku
Registriran(a): 25-08-2009 Lokacija: Sarajevo Odgovori: 321 IP: Maskiran
Re: Vijesti iz borilaèkih sportova
Zato sam ja želio da se on sa Klièkovim pomariše, pa da ga neko dobro nokautira, za Valueva to može biti diskutabilno, iako mislim da bi ovaj to trebao dobiti, jer ipak je dosta veæi od njega, teško ga je nokautirati, ali i Haye nije loš bokser, tako da bi moglo doæi do "iznenaðenja". Nadam se da neæe.
Hebote, pa ova borba æe biti održana "2011", ako ovako nastave. Vrlo lako bi Lesnar mogao bez pojasa ostati, ili da se napravi prelazni pojas, pa da ih onda ujedinjuju opet.
Hebote, pa ova borba æe biti održana "2011", ako ovako nastave. Vrlo lako bi Lesnar mogao bez pojasa ostati, ili da se napravi prelazni pojas, pa da ih onda ujedinjuju opet.
O majko moja i taj Lesnar je pravi idiot jos se folira da mu neko hoce zacepit onu njegovu gubicu ko ovom derpe-u
Neæu ništa o ovome pisati, jer ne znam da li neko želi gledati borbe bez da zna ishod, pa neka ne otvara niko ko ne želi znati šta je bilo. Prokomentarišem kasnije.
Inaèe, sopcast, tj. MMATV je opet imao dobar prenos.
Neæu ništa o ovome pisati, jer ne znam da li neko želi gledati borbe bez da zna ishod, pa neka ne otvara niko ko ne želi znati šta je bilo. Prokomentarišem kasnije.
Inaèe, sopcast, tj. MMATV je opet imao dobar prenos.
Gledo sam Alistaira Overeema kad je polomio Badria slozio ga ko maslenjak . Ima tip ramena ko planinu. Ja mislim da je on jebaniji igrac od brett rogersa. Ako se fedor bude borio protiv njega to ce biti zestoko.