Kao što sam ranije govorio, treba što više novca sa Kimbom izmusti. Ako je ovo istina, onda je oèigledno da su mu dali udaraèa, kako se ne bi opet tako brzo našao u problemima na podu i tako mu ipak poveæali šanse za pobjedu.
Èovjeku se pruža prilika života, ako ovo dobije (iako sumnjam da æe), sigurno bi i UFC tu poèeo miješati svoje prste, jer osim što bi pljuvali po SF-u, sigurno bi htjeli i Rogers-a dovesti.
Navodno je isto izjavio da bi za to trebao naæi partnera, koji bi obavljao najveæi dio posla, a da bi on novac uložio, jer radi godina svojih nije sposoban sve sam raditi.
No, mislim da to ionako nema smisla, jer više nema toliko boraca slobodnih.
Za poznavaoce MMA-a, ovo je sigurno borba koja privlaèi jednaku pažnju, kao i ona izmeðu Fedora i Rogersa, ako ne èak i veæu, jer se radi o dva borca koja su obojica veæ dosta toga napravili u svijtu MMA, a Miller bi i bez toga bio popularan, kad je budaletina .
Ovo je definitivno odlièna vijest, jer kako se vidi u èlanku, osim što nastavljaju suradnju, planiraju i neke priredbe ovdje organizovati. Sa ovakvom organizacijom je to prava šansa za širenje MMA-a na našem podruèju.