|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Tanitha Nivo: Forumski doajen 1971
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
|
Re: Najbolji ljudi/zene svih vremena
citat: besmir wrote:
Nema. Nina je bolja i od Tite i od umjetne mu noge! Nina je mjau grrr na kvadrat. Nina JESTE mjau grrr!
A što mi izvadiste vaginin nerv sa tom Lejdi Dijanom, da se veæ izrazim medecinski pošto repliciram nakon zdravstvenog radnika.
Hajde se skupite da vam Broj Jedan isprièa prièu jednu koja je, kao i sve ostale prièe Broja Jedan samo i iskljuèivo u povjerenju, jerbo nemojte da se tresemo i mi i predsjedništva susjednih nam država kao Jermenija.
Helem. Jednom davno, na brdovitom Balkanu, živio jedan prevodilac. Bio zgodaaaaaaaaaan, aman, nije u sebe dao gledat. Bio lijeeeeeeeeeeeep, aman, ne smiješ ga duže od 10 sekundi gledat, svima kolektivno naudi. Imo paraaaaaaaaaaa, aman, nije mu se na lopati moglo prinjet. A uza sve to skroman. Èedan. Divnih bijelih zuba, strukla uskog ko japanska èetrnaestogodišnja gimnastièarka, niskog praga tolerancije za glupost i visokih moralnih standarada. Ma koja ga mati ne bi za sinovljevog Dojebnika?
Helem, sjedi taj prevodilac jedan dan, malo se po mošnjama bišæe, malo gleda "Marisol," malo pije kafu, kad telefon zvoni. Ko je? Vlada Ujedinjenog Kraljevstva. Šta hoæe? Da taj prevodilac prevodi za Lejdi Dijanu tokom njene ture po TZ kantonu. Prevodilac kaže "Može, plaæanje je u kešu, 350 bonova za 4,5 sata." Kažu oni "Može."
I, haj. Slijedi on Dijanu slijedi, kad, nakon 4 sata intelektualne masturbacije (zdravstveni radnik je prije mene, pa se prilagoðavam) radnja kulminira i odoše oni da vide te žrtve nagaznih mina u bolnici, jerbo je Dijana, ispred vascijele svjetske zajednice, bila nešto za to zadužena. I uðu oni u sobu, prvo Dijana, pa doktor primarijus Mr. Dr. Sci, pa prevodilac, pa èitava svita.
I priðe Dijana jednom krevetu i pita nekog malog bez noge:
"And what happened to you, little boy?"
"Šta je tebi bilo mali," prevede prevodilac, sve u duhu jezika.
"Pa eto, mi se igrali lopte, ovaj šutno loptu i lopta izetila iz terena, ja za loptom u to neko žbunje, i, et, stanem na nagaznu minu i otkine mi nogu," reèe djeèak.
"Well, that will teach you not to play in the minefield again," reèe Dijana.
"Baš mi je žao što ti se to dogodilo, ja sam ovdje da povedem raèuna da se to više nikad nikome ne dogodi u zemlji Bosni," prevede prevodilac i, hop, udalji se od kreveta da ne bi bilo još kakvih pitanja.
Et.
pa ok, kako ti ispricas bilo sta, da nam i dzenazu opises bila bi smijesna jbg
...al stan'te malo...pitanje: KO JE PRIJE NJE IZ ONE UCHAHURENE KRALJEVSKE PORODICE BAR "ODGLUMIO" NEKI HUMANITARNI PODVIG?
Ona matora nije ni vlastitu djecu nikad "humanitarno" pogledala a kamoli da je otisla negdje u 3 p.m. da se bar ono kaze...JOOOOOJ BILA MI DANAS ENGLESKA KRALJICA U POSJETI!
...a o onom uslji da i ne govorim ...on i njegova Kamila forever, ode vako dje se sta ima popit i pojest i et...
Diana je , ako nista, promjenila... ma ako nije napravila i neku vrstu privatne revolucje onih mumija ...sad im valja ic ' htjeli-ne htjeli jer njena sjena jos uvijek pokriva sve njih vako zajedno ...osim mozda onog malog tj, buduceg kralja , koga tamo vole haman samo zato sto lici na nju ...a to sve govori 
Sto nije isla Sarah Ferguson ili mladja braca pa taman i nazor?
Slazem se da je taj razgovor o kojem pricas ... s djetetom bez noge morbidno glup i beznacajan ali se ipak nesto u tom njihovom monarhijskom svijetu PROMJENILO OTKAD JE DIANA USLA U TU PORODICU-ako nista sisla je medju obicne smrtnike i srusila mit o nedodirljivosti kraljevske porodice, otkrivsi da se i oni yebu ko stuke sa striptizetama, medjusobno, da imaju problema kao i vecina plebeja sa ljubavncicma, djecom itd.
Meni je najbolja bila ona baba , sto rano umrije tek u 101 godini...kad otkri njen "elixir" dugovjecnosti -- dupli dzin svako vece prije spavanja 
...a sta rade oni iz Montecarla..Fam.Grimaldi, znate i sami ...ehehheeeeeeej... yebote led a mati im bila Grace Kelly ...a otkad umrije i stari ,onaj Albert poce vadit djecu od 15 god. pa na dole... od kojekakvih zena koje je usput sretao... Stephanie da ne govorim...
Svi oni u stvari sluze smo svjetskim trash- tabloidima da bi imali o cemu pisat...
[Edited by Tanitha on 09-09-2009 at 02:31 GMT]
|
|
09-09-2009 at 01:39 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Tanitha Nivo: Forumski doajen 1971
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
|
Re: Re: Najbolji ljudi/zene svih vremena
citat: XMRVICAxTZ wrote:
ma ja ba, sve je to sminka,,,gdje ima bogatas da je human-humanitarac,,,de ba...nije djabe receno, prije ce ti dat prosjecan covjek neg bogatas....andjelina djoli isto...narkomanka..u americi kad usvojis dijete primas platu za to dijete...tako je zena u floridi usvojila 9 djece i drzala ih u kavezima a primala pare na svako dijete i zivjela u vili....bilo je to na CNN...fuj ba...neki ljudi previse vjeruju medijima..
Hajd ok, postujem tudje misljenje , mada se ne slazem...Agelina Jolie usvojila jel 4 djece ( Kambodza,Vijetnam i par iz Afrike ) zbog djecjeg dodatka?
...pa posto svi znamo da nije zbog toga a popularnost joj ne treba , cak je mozda i izgubila nesto od te popularnosti otkako poce redat djecu...sto svoju , sto usvojenu , ne kontam onda ZASTO ako se iskljuci gore navedeno? Pa jel il nije?
Ja licno evo iskreno... a sam na njenom mjestu ne bih usvojila vise od jednog...koliko god dadilja imali ona i Brad Pitt ... ja vidim samo njihove slike po aerodromima kako im vire djeca iz dzepova, torbi, jedno okaceno na lijevu, drgo na desnu stranu... ET HAJD, IZ KOJIH JE ONA POBUDA ODLUCILA TAKAV STIL ZIVOTA? ...A NIKO JOJ NE BI NISTA REKO DA JE UMJESTO HODANJA PO TIM UGROZENIM ZEMLJAMA , ISLA SA PARTY-JA NA PARTY PO BIJELOM SVIJETU, BIRALA SEBI BILO KOJEG SVJETSKOG FUCKERA , LIJEPA KO BOGINJA, KAKVA JEST A JOS I SOLIDNA GLUMICA ...HOLIVUDSKI PROTOTIP USPJESNE GLUM. KARIJEE...
... a ta sto je usvajala djecu pa ih drzala u kavezima-(i sama kazes da ne treba uzeti sve sto je napisano po novinama ili na tv "zdravo za gotovo" )- kriv je onaj, U OVOM SLUCAJU DRZAVA I SOCIJALNI RADNICI I ko joj dade toliku djecu ...heeeeeej pa nije 1, nije 2 ...nego 9 komada!!
...i ne moramo tako daleko ici...bila je jedna , porodica valjda, sta li... u sred Tz- znam tog malog , Dedo ga zvali-zna ga svako ko je odrasto izmedju Slatine i VI Bosanske ... koji su primali nesto novca od tadasnje drzave i to ne malo , jer Dedo je bio mentalno pormeceno djete -bio je na ulici po cijeli dan prljav, poderan, nikakav ,mi djeca smo ga se plasili, vjerovatno zbog svog nacina priblizavanja ostaloj djeci, znao je bogami bit i agresivan ...a svi su znali o kojoj je fam. rijec...haman su imali jos 2 -to im bio izvor zarade izleda- ...i naravno nisu ih usvajali, nego , ne mogu se sjetit rijeci... primali privremeno dobijajuci svotu novca za sve potrebe djeteta...a daj Boze da su mu davali i 1. dnevno da jede...ostalo sebi u dzep...poznata prica.
Boze, sta li je na kraju bilo s tog malog, sjecam ga e vrlo dobro jer smo (par nas) pokusavali stupit u kontakt s njim...al kad nas zajmi... spasavaj se ko moze jer ko zna sta je on jadan prosao... pa i nije znao razliku izmedju dobra i zla onakav kakav je jadan bio...
|
|
09-09-2009 at 02:28 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
XMRVICAxTZ Nivo: Forumski doajen sitna al dinamitna
Registriran(a): 05-01-2006 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9833 IP: Maskiran
|
citat: Tanitha wrote:
Hajd ok, postujem tudje misljenje , mada se ne slazem...Agelina Jolie usvojila jel 4 djece ( Kambodza,Vijetnam i par iz Afrike ) zbog djecjeg dodatka?
...pa posto svi znamo da nije zbog toga a popularnost joj ne treba , cak je mozda i izgubila nesto od te popularnosti otkako poce redat djecu...sto svoju , sto usvojenu , ne kontam onda ZASTO ako se iskljuci gore navedeno? Pa jel il nije?
Ja licno evo iskreno... a sam na njenom mjestu ne bih usvojila vise od jednog...koliko god dadilja imali ona i Brad Pitt ... ja vidim samo njihove slike po aerodromima kako im vire djeca iz dzepova, torbi, jedno okaceno na lijevu, drgo na desnu stranu... ET HAJD, IZ KOJIH JE ONA POBUDA ODLUCILA TAKAV STIL ZIVOTA? ...A NIKO JOJ NE BI NISTA REKO DA JE UMJESTO HODANJA PO TIM UGROZENIM ZEMLJAMA , ISLA SA PARTY-JA NA PARTY PO BIJELOM SVIJETU, BIRALA SEBI BILO KOJEG SVJETSKOG FUCKERA , LIJEPA KO BOGINJA, KAKVA JEST A JOS I SOLIDNA GLUMICA ...HOLIVUDSKI PROTOTIP USPJESNE GLUM. KARIJEE...
... a ta sto je usvajala djecu pa ih drzala u kavezima-(i sama kazes da ne treba uzeti sve sto je napisano po novinama ili na tv "zdravo za gotovo" )- kriv je onaj, U OVOM SLUCAJU DRZAVA I SOCIJALNI RADNICI I ko joj dade toliku djecu ...heeeeeej pa nije 1, nije 2 ...nego 9 komada!!
...i ne moramo tako daleko ici...bila je jedna , porodica valjda, sta li... u sred Tz- znam tog malog , Dedo ga zvali-zna ga svako ko je odrasto izmedju Slatine i VI Bosanske ... koji su primali nesto novca od tadasnje drzave i to ne malo , jer Dedo je bio mentalno pormeceno djete -bio je na ulici po cijeli dan prljav, poderan, nikakav ,mi djeca smo ga se plasili, vjerovatno zbog svog nacina priblizavanja ostaloj djeci, znao je bogami bit i agresivan ...a svi su znali o kojoj je fam. rijec...haman su imali jos 2 -to im bio izvor zarade izleda- ...i naravno nisu ih usvajali, nego , ne mogu se sjetit rijeci... primali privremeno dobijajuci svotu novca za sve potrebe djeteta...a daj Boze da su mu davali i 1. dnevno da jede...ostalo sebi u dzep...poznata prica.
Boze, sta li je na kraju bilo s tog malog, sjecam ga e vrlo dobro jer smo (par nas) pokusavali stupit u kontakt s njim...al kad nas zajmi... spasavaj se ko moze jer ko zna sta je on jadan prosao... pa i nije znao razliku izmedju dobra i zla onakav kakav je jadan bio...
sama si navela slucaj sa Slatine, to su prosjecni ljudi, nisu bili bogatasi pa usvojili...usvoji ti dijete, ja cu ovdje napisat da si ti najbolja zena ja obicnim ljudima skidam kapu.. a za ove sto imaju love, sve je to sminka, da se operu kod svijeta jer ljudi s milionima boluju od toga - da im se ime cuje i da neko kaze WOW a i ne znaju sta ce vise od sebe!...hollywood je vise od 'rijeci grad'...anjelina se samo oprala..al joj slabo ide u zadnje vrijeme... tebi smjesno sto ja kazem zbog para jer kao ona ima para, ne mora kod nje znacit pare, ali znaci 'pranje' ...zna ona sta je radila najbolje...stipu to ba...bolje bi joj bilo da onoj crnkinjici nadje crnackog frizera da dijetu kosu uredi.. i da kupi malo garderobe djeci a ne da nose garderobu jedno od drugog...pare ha? jah!
za mene su takodje humanitarci ljudi sto rade u domu za djecu, za stare....to su humanitarci jer valja s tim radit, zivit, doc kuci i pokusat zivit zivot izvan posla...
ako cemo govorit za forum(al stvarno realno govoreci)...za mene je humanitarac Cupo prosjecan momak koji radi mnogo, koji se bori za nesto dobro, koji pomaze koliko moze a nije bogat....
a svih vremena...necu o tome ni da pisem, jer ne znam nikog licno...ja ne vjerujem medijima, ja ne gledam tv tako da me mediji nemogu zatrovat holivudskim pricama..samo ono sto vidim svojim ocima.
meni su i moji starci humanitarci, kako znam za sebe pomazu koga stignu, doveli su u NYC 29 djece iz Tuzle o svom trosku, pisale su Tuzlarije o tome...
helem nejse...
|
|
09-09-2009 at 04:15 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
andjela Nivo: Forumski doajen Ljubav se zove imenom mojim!!
Registriran(a): 27-01-2004 Lokacija: Tuzla Odgovori: 13230 IP: Maskiran
|
citat: Tanitha wrote:
...
Tano svaka ti èast , slažem se za Andjelinu
...u svakom sluèaju , kad pogledam sve te žene i ljude koji su se izdigli iznad ostalih po neèemu , a naroèito po nekom humanom djelu...uvijek se išèaèka neka ružna mrlja kojom široke mase žele da je/ga zasjene a naroèito široke mase , ovdje na Balkanu , vole tuði ne uspijeh po cijenu sopstvene sreæe
|
|
09-09-2009 at 09:32 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 16
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Afrodita24, Arhangel, Daca_75, daler, Dency, Edis_21, face69, falkon, hary, IBRO DIRKA, musaraf, plavooka, sume***, talian, Teta, the_Red_Rose, tuzlana
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Najbolji ljudi svih vremena |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|