Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima

FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Dozvolite da se našalimo :D
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... Last Page >>
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
arnie
Nivo: Forumski doajen
I'm coming in peace now

Registriran(a): 12-02-2011
Odgovori: 4391
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Dozvolite da se našalimo :D

sportsko upucavanje...

upucava se frajer zenskoj, nedje kod Mejdana "ej mala zeljan sam te ko Sloboda prve lige"

;hanka

28-06-2012 at 12:28 | Ukljuèi u odgovor
Crvena starka
A woman of courage and honor

Registriran(a): 27-08-2009
Odgovori: 11207

Malo pretjerivanja

IBRINO PISMO IZ AMERIKE...

Dragi naši,
Ne možemo još da konfirmujemo naš dolazak ovog ljeta, ali kako sada stvari stoje, izgleda da æemo morati kanselovati tikete koje smo bukirali, jer nas ubi morgidž za taun haus što smo kupili. Doduše, za tikete imamo, ali ne možemo skupiti za prezente svima vama, dajdži i ostaloj familiji.
A, ~ veselje ~, bez toga ne ide da dolazimo, jer necemo da nas smatraju... za nekakve pankove, kao što su pricali za Seju i njegove kad su svojima donijeli po 100 dolara, kako su fukara i kako ništa nisu uradili u Kanadi.
Mi tako neæemo. Jal' dolazimo kô hadžije jal' nikako. Zato smo se i dogovorili da sejvujemo što možemo više i da sve odložimo za sljedeæi vekejšn.
Inaèe, mi živimo dosta dobro. Ja radim ful tajm i još dva part tajma, a Razija je našla i treæi part tajm preko vikenda, ali smo dobro uskladili šihte pa možemo da se vidamo svakog drugog vika. Možda je to malo nezgodno za Džesiku, ali njoj plaæamo dej ker poslije škole, a odatle je uzima bejbisiterka i dovodi kuæi na spavanje. Ona, iako je mala, konta da mi voliko radimo za njeno dobro i da ovako mora sve dok ne otplatimo morgidž.
Svaki fri tajm koristimo da budemo sa njom, pa smo je tako last samer (ili to bješe pretprošlog?) vodili cijeli dan na Grejt Lejks. Kupili smo joj i hot-dog i ajskrim i od tada stalno svima prièa kako joj je bilo bjutiful.
Ja imam dosta posla oko taun hausa - katujem travu, èistim atik i nekako ugrabim par sati dnevno da sredujem bejsment jer hoæemo da ga rentamo i tako poveæamo inkam.
Kao što vidite, da je lako - nije, ali kad je èovjek hard vorker i kad dobro isplanira skedžual, može na sve stiæi. Ja sam lijepo dotjerao liniju na 130 paunda, pa se neki naši kokuzi odavde šegaæe da sam se osušio zato što puno radim i spavam samo èetir' sata, ali to je samo zato što su oni dželos na mene, a i ne znaju da ja uvijek ugrabim bar 45 minuta slipa u sabveju. Èovjeku više i ne treba, a i to je samo prvih 25-30 godina, dok ne otplatimo morgidž, a poslije æemo da uživamo. Sve je lako kad imaš svoj target.
Èuo sam da Sejo i ove godine ide za Bosnu. ~ veselje ~, može mu se kad vec deset godina èuæi na velferu i još razvozi picu za keš, a žena mu otvorila bjuti salon u stanu pa ove naše guske navalile kô nezdrave na her kat u nje.
Ali, šta im vrijedi kad ne znaju da investuju nego sve spiskaju na putovanja i neke druge stjupid šeme. Zato æe sav život biti fukara koja rentuje svoj apartment, a mi imamo properti i sejving akaunt u banci. On stalno mejk fan od mene i prica okolo kako sam ful i ne znam da živim. Ali polako, doæe maca na vratanca i njegovog apartmenta! Ja sam vec obavijestio Revenju Kanada o njegovim biznisima, pa cu ga pitati kako se živi kad bude poèeo plaæati taksu za sve ove godine. A to što on misli kako mi ne znamo da živimo, malo se zaj***!
Skoro svaki satrdej uveèe ja i moja Raza popijemo kejs piva - onaj mali od siks. Doduše, ona popije samo jedno zato što mora na najt šift od devet, ali se zato ja rileks i smažem sve ostalo jer u sandej radim tek od osam ujutru.
Zato, kad ga vidite, nemojte vjerovati šta prièa jer on nije èovjek za rispekt. To je rizon što vam nisam poslao dolare po njemu, jer znam da èe reèi da sam goljo i da grabim samo za sebe.
Vi znate da to nije zbog toga, nego zato što sam temporari šort, ali i to je samo dok ne otplatimo morgidž, prvih 25-30 godina. Poslije æemo svi da uživamo.
Pozdravlja vas sve vaš brat Ibro iz USA

28-06-2012 at 14:35 | Ukljuèi u odgovor
tuba
Registriran(a): 02-06-2006
Odgovori: 17436

Sjedi stari Mujo u kavani i mrmlja nekom mladiæu pored sebe: - Vidiš onaj most tamo? Ja sam ga golim rukama izgradio, prolio litre krvi i znoja, ali me ovo selo ne zove "Mujo inžinjer"!!! Popije još jednu rakiju pa nastavi: - Vidiš ovo naselje preko puta? Sve sam kuæe ja izgradio, ali me u ovom selu niko ne zove "Mujo zidar"!!! Popije još malo rakije pa kaže: - Vidiš onu livadu? Bila je puna mina, i ja sam je sam prekopao i sve mine uklonio da bi cijelo selo moglo bez straha preko nje, ali me niko danas ne zove "Mujo ratni heroj"!! Popije zadnju rakiju i procijedi: - Ali kad sam samo jednu ovcu naguzio...

30-06-2012 at 07:50 | Ukljuèi u odgovor
tuba

Dosao Slobodan Miloseviæ kod frizera na šišanje. Nakon kraæeg vrimena upita ga brico da li on voli Hrvate i Muslimane.
Slobo se misli i misli pa mu odgovara:
- "Volim! Zasto pitas?"
Brico:
- "Ništa, samo tako."
Poslije kraæeg vrimena opet isto pitanje i isti odgovor.
Dopizdilo Slobi uvik odgovarat na isto pitanje pa se prodere na bricu:
- "Slušaj bre, što ti mene uvek pitaš da li ja volim Hrvate i Muslimane?"
- "Znate što? Kad Vas god upitam digne vam se kosa na glavi pa mi je lakše šišati."

30-06-2012 at 07:51 | Ukljuèi u odgovor
tuba

Koje je boje Kinez kojeg su uhvatili za jaja?
=> Vrišteæa žuta.

30-06-2012 at 07:52 | Ukljuèi u odgovor
tuba

30-06-2012 at 14:43 | Ukljuèi u odgovor
arnie
I'm coming in peace now

Registriran(a): 12-02-2011
Odgovori: 4391

za vrijeme komunistickog sistema i jedno-partijske Demokratije,
pita uciteljica Ivicu
- Ivice ko je najveci ratnik za kojeg si ikada cuo
Ivica odgovri
- Josip Broz Tito, uciteljice
na to ga uciteljica pohvali i dade peticu,
Ivica sjedne, skrivajuci ispod klupe izvuce jednu sliku i kaze
- izvini Rambo ali karijera je karijera jbg

01-07-2012 at 07:32 | Ukljuèi u odgovor
Bambi
since 1974

Registriran(a): 08-01-2003
Odgovori: 20623

Gulili Mujo i Suljo robiju skupa, dijelili istu æeliju. Mujo od dosade poèe šarati po zidovima æelije a Suljo æe:

- Nemoj, bolan Mujo, izbaciæe nas.

01-07-2012 at 11:09 | Ukljuèi u odgovor
statebriga
nezaobilazna

Registriran(a): 07-05-2009
Odgovori: 9876

na sam pomen zatvora, ja se uvijek sjetim jednog i najboljeg (meni) zatvorskog... vec je bio, ali nije lose obnoviti

- - -

narkos (dalmatinac) i lepros (ima kugu) u zatvoru...

dalmos pusi travku, a lepros se cese...

cese se on, tako, cese, u jednom momentu mu otpadne ruka... uzme je drugom rukom, izbaci kroz prozor. poslije nekog vremena, otpadne mu noga, on opet rukom, pa kroz prozor... onda otpadne druga ruka, on je u zube, pa kroz prozor. pa druga noga, isto...

gleda ga dalmos, gleda, pa kaze:

ajme, brale, jos malo pa si vanka!

01-07-2012 at 11:14 | Ukljuèi u odgovor
Bambi
since 1974

Registriran(a): 08-01-2003
Odgovori: 20623

icon Re: Re: Dozvolite da se našalimo :D

Ima i ova verzija, upravo procitala

Bili narkoman i gubavac u æeliji, u zatvoru, i narkoman standardno duva neku drogu,a gubavac se trese. Nakon nekog vremena prodje stražar pored njihove æelije i ispadnu mu kljuèevi pored vrata. Vidi to gubavac i proba da ih dovati. Proba jednom rukom otpadne mu ruka. Proba drugom rukom otpadne mu ruka. Proba jednom nogom otpadne mu noga. Ajde da proba drugom nogom, malo mu fali, otpadne mu noga. Gleda ga narkoman, onako povuko dim i kaže kroz nos: - Brate, ti još malo pa izaš'o....

01-07-2012 at 11:16 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adme, Almirko, Arnedano, duskica.dusa@gmail.com, Glauk, istinski tuzlak, mistress_82, misur, mure, sani, sportska, vanishroach, vijoglav
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Dozvolite da se našalimo :D New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net