Sad si mi komsinica. Bas mi je drago da si se vratila. Ima nas jos ovdje u Minhenu, doduse ne iz Tuzle ali su iz BiH, mislim povratnika iz AU. Ima ih jos koji bi da se vrate, ali problem naci posao.
Pozdrav tebi i tvojim slatkisima .
citat:lili wrote:
Sad si mi komsinica. Bas mi je drago da si se vratila. Ima nas jos ovdje u Minhenu, doduse ne iz Tuzle ali su iz BiH, mislim povratnika iz AU. Ima ih jos koji bi da se vrate, ali problem naci posao.
Pozdrav tebi i tvojim slatkisima .
citat:Amelina wrote:
Evo malo moje bebe, slicice taze od ovog vikenda.
na ocima mu se vidi da jedva ceka da nekog ugrrize
Nije bolan Asmire, on ti se boji svega i svacega pa je isto "Alisa u zemlji cuda" kada smo vani, a to sto su mu okice crvene je od alergija. Inace je ovo doba godine za njega tesko, a kada je napolju jos gore.
I nemoj mi bolan dirati u cukulija, ima da te a onda
Registriran(a): 21-01-2006 Lokacija: nema me nigdje Odgovori: 11587 IP: Maskiran
Re: Re: Re: Re: Moj ljubimac
citat:asmir wrote:
Evo malo moje bebe, slicice taze od ovog vikenda.
na ocima mu se vidi da jedva ceka da nekog ugrrize
Nije bolan Asmire, on ti se boji svega i svacega pa je isto "Alisa u zemlji cuda" kada smo vani, a to sto su mu okice crvene je od alergija. Inace je ovo doba godine za njega tesko, a kada je napolju jos gore.
I nemoj mi bolan dirati u cukulija, ima da te a onda
a ja mislijo oci mu crvene od trave nij fakat sladak ti je cuko al ja vake kerove nazivam jazavcima nevjerujem ja ovim malim znas kako kazu u malim bocama je otrov
Vidi ovu sliku. Moj je s duzom dlakom na prsima.
Bosnjo, rado bi isli na Sunce ali tamo idu nove teme pa se topic gubi.
kad bi ga izdvojili, pa da bude uvjek na prvoj strani kao izdvojena tema.
Hvala Bosnji i Amelini na briznosti.